Скільки ще протримається росія: Буданов розповів, коли все може закінчитися

Економіка держави-агресора Росії на сьогоднішній день у відносно нормальному становищі і голодувати поки що нікому не доводиться, таку думку висловив генерал-майор, керівник Головного управління розвідки Кирило Буданов в інтерв’ю Le Monde.

На його думку, незважаючи на сьогоднішню ситуацію, завдяки надто м’яким санкціям з боку інших країн, РФ може протриматися досить довго.

-Нинішніх західних санкцій недостатньо. Вони мали б торкнутися основних секторів економіки РФ: енергетики, металургії та фінансової системи в цілому, – заявив Буданов.

Він наголосив на тому, що в російській федерації економіка виявилася сильною, а армія – слабкою. Буданов зазначив, що ще раніше все рахували – навпаки.

Також начальник ГУР розповів, ракетні удари з боку РФ пояснюються бажанням агресора оголосити 2023 рік “переможним”, проте реальних військових успіхів у росіян так і не було.

“Втім, у російських ракет є низка недоліків. Вони часто промахуються. Ми зараз же відправили їм нашу відповідь. Метою були їхні військові об’єкти”, – наголосив Буданов.

За його словами, якщо порівнювати з попередніми роками, то з кінця літа 2023 спостерігається збільшення кількості виготовлених Росією боєприпасів. “В той же час відзначаємо зниження якості цих снарядів”, – заявив Буданов.

Окремо він зазначив, що інтенсивне застосування безпілотників з обох боків зумовило неможливість проведення як російських, так і українських наступальних операцій. “Ще один фактор – щільність мінних полів, якої не було з часів Другої світової війни”, – повідомив Буданов.

Нагадаємо також, що в Київській області та самій столиці почали вживати більш активних заходів щодо залучення до лав ЗСУ військовозобов’язаних.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.