Ця молитва вбереже ваших дітей, де б вони не були: “Твоя любов, Господи, ніколи не минає”

Ця молитва вбереже ваших дітей, де б вони не були: “Твоя любов, Господи, ніколи не минає”

Як попросити у Господа захисту для дітей і онуків на передовій або закордоном

У скрутну хвилину, коли ніхто не може допомогти і здавалося б, що на порятунку чекати просто ні звідки, є слова звернення до Всевишнього, молитва за дітей та онуків.

Обов’язково збережіть її собі та читайте, коли настає важкий час. Це особливо актуально зараз, коли діти та онуки українців захищають на передовій нашу свободу і незалежність або виїхали з країни і перебувають далеко від рідного дому.

Молитва за дітей та онуків

“Молю Тебе Всевишній Боже, благослови моїх дітей і онуків Благослови їх Господь, коли прокидаються вони вранці Охорони їхній розум, тіло і душу, веди їх скрізь, дбай про них. Благослови, Господи, ці місця, де вони живуть, навчаються і працюють. Благослови, дороги, якими ходять мої діти та онуки і ходять поруч із ними.
Навчи їх Господи – прощати і любити ближнього, як самого себе. Коли спіткнеться дитина моя, підтримай її Господи. Благослови дітей та онуків наших, своєю безмежною Божою любов’ю. Веди та спрямовуй їх на правильну життєву дорогу. Твоя любов, Господи, ніколи не минає, Твоє Боже благословення здійснює диво в Твоїх руках і під тінню крил Твоїх, наші діти та онуки у повній безпеці.

Благослови Господи, дітей і онуків моїх, бо Ти любиш більше за мене. Бо моє життя – це мої діти… Кланяюсь Господи Тобі до ніг. Сльозами б я відкидаю твої ноги. Щоби все життя Ти берегв їх. Амінь.”

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.