Передбачення Нострадамуса на 2024 рік: 5 хвилюючих пророцтв

Передбачення Нострадамуса на 2024 рік: 5 хвилюючих пророцтв

Розповідаємо, якими буде передбачення Мішеля Нострадамуса на наступний рік.

Відомо, що Мішель Нострадамус був однією з найзагадковіших персон свого часу. Письменник, поет, астролог і алхімік, він писав катрени, які розшифровують досі. У них він пояснював, що трапиться з людством в майбутньому – багато пророцтв збулися. УНІАН з’ясував, якими були передбачення Нострадамуса на 21 століття, а точніше – на 2024 рік.

Передбачення Нострадамуса на 2024 високосний рік
Для того щоб зрозуміти передбачення Нострадамуса – читати їх потрібно обережно. По-перше, важливо не зациклюватися на сказаному, адже цілком ймовірно, що трактування і переклад можуть виявитися не зовсім вірними, і пророцтво збудеться не слово в слово. По-друге, Мішель Нострадамус був живою людиною і теж міг помилятися, однак, багато речей в історії все-таки побачив вірно.

Третя світова війна
Люди, що трактують катрени астролога, говорили, що почнеться 3 світова – передбачення Нострадамуса говорять про це практично безпосередньо. За одними даними, війна в Україні може бути тим самим конфліктом, який бачив провісник, за іншими – жахливі події ще попереду, в них буде замішана вся планета.

Землетрус
Згідно з даними істориків, у 2024 році трапиться страшний землетрус у Каліфорнії, який забере тисячі життів. Особливо страшно те, що подібне пророцтво давали і інші відомі віщуни, так що, Нострадамус теж цілком міг бути правий.

Зміна Папи Римського
Зміни в 2024 році будуть не тільки в плані зміни правління або територіальних претензій, але і в католицькій церкві. Передбачення Нострадамуса свідчать, що незабаром після початку нового року правління буде в руках іншого Папи, який принесе біди і небезпеки для людей.

Глобальне потепління
Великий алхімік бачив і те, як буде змінюватися клімат на планеті – багато тварин вимруть, відбудеться зміна полюсів, через це порушиться екосистема на Землі. За кілька років ситуація погіршиться настільки, що можуть вимерти цілі міста і країни.

Штучні органи
Мішель Нострадамус був упевнений, що в 21 столітті медицина дійде до такого рівня, щоб мати можливість виробляти штучні органи і пересаджувати їх людям. Це буде обумовлено необхідністю порятунку життів.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.