В Україну повертається 20-градусне тепло: де і коли підвищиться температура

В Україну повертається 20-градусне тепло: де і коли підвищиться температура

Ще в п’ятницю в Україні буде прохолодно, а з суботи температура почне підвищуватися.

В Україну прийшло невелике похолодання, однак воно буде короткочасним. Вже найближчими днями температура знову підвищиться, а на південь країни повернеться 20-градусне тепло. Про це свідчать дані Погода УНІАН.

3 листопада ще по всій Україні буде прохолодно. Стовпчики термометрів в більшості областей покажуть +10°…+14° і лише місцями на півдні та на Прикарпатті повітря прогріється до +15°…+17°.

У суботу, 4 листопада, температура підвищиться в більшості областей України. На заході і півночі стовпчики термометрів покажуть +12°…+15°, в центральних і східних областях буде від +15° до +19°, а на півдні повітря прогріється до комфортних +19°…+23°.

Ще більш тепла погода очікується в кінці тижня. 5 листопада у західних та північних областях буде +14°…+17°, на сході – до +18°, а на півдні і місцями в центральній частині України повітря прогріється до +20°…+22°.

Коли в Україну прийде справжній осінній холод – прогноз

Синоптик Наталка Діденко каже, що деяке зниження температури очікується з 7 листопада, а після 12 числа прийде холодна погода відповідно до сезону.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.