Дощовий циклон накриє Україну та похолодання з вітром. Синоптик попередила, де і коли різко погіршиться погода

Дощовий циклон накриє Україну та похолодання з вітром. Синоптик попередила, де і коли різко погіршиться погода

У вівторок, 24 жовтня, в Україні буде помірно тепло.
Про це синоптик Наталка Діденко повідомила на своїй сторінці у Фейсбук.

За її словами, впродовж дня температура повітря коливатиметься в межах +12+17 градусів, на півдні +16+22 градуси, на північному сході +10+13 градусів.

“Переважатиме суха погода, не без ранкових туманів, звичайно. Шановні водії та пішоходи – стишуйте кроки і колеса перед переходами особливо”, – попередила синоптик.

Лише у північній частині є ймовірність невеликого дощу.

У Києві 24-го жовтня очікується місцями слабкий дощ. Температура повітря протягом дня близько +13 градусів. У середу в столиці дощ та похолодання з вітром.

“У середу, 25-го жовтня, в Україні побільшає дощів (карта) і на півночі знизиться температура повітря, вітер може досягати штормових значень.

Відповідно, зміна погоди, пов’язана із візитом циклону та атмосферних фронтів, може впливати на самопочуття, провокувати головний біль та судинні загострення.

Побережіть себе і подбайте про близьких.

Надалі по тижню погода буде вологою, але не критично холодною, вдень десь +10+14 градусів, у південній частині традиційно тепліше”, – прогнозує Діденко.

Як повідомляли Українські Новини, у жовтні в Україні прогнозують арктичне похолодання, перший сніг і друге “бабине літо”.

Також заморозки і перший сніг прогнозують вже у жовтні, а “колапс полярного вихору” у січні. Синоптики розповіли, якими будуть осінь та зима.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.