Данілов зробив тривожну заяву щодо початку Третьої світової війни

Данілов зробив тривожну заяву щодо початку Третьої світової війни

Багато політиків та експертів заговорили про загрозу Третьої світової війни. Адже на тлі повномасштабного вторгнення РФ в Україну загострились й інші заморожені конфлікти. Висловив свою думку і секретар РНБО України. Олексій Данілов зробив тривожне повідомлення про початок Третьої світової війни.

На думку Данілова, Третя світова війна вже почалася. Секретар РНБО під зробив таку гучну заяву під час ефіру телемарафону.

Йому запропонували прокоментувати думку, що напад ХАМАСу на Ізраїль є не що інше, як початок Третьої світової. На думку секретаря Ради нацбезпеки та оборони України, нова світова війна вже триває. До того ж, вона розпочалась не сьогодні і не вчора, а ще в 2008 році. Тоді росіяни здійснили вторгнення у Грузію. Після цього інциденту у світі розпочалась ціла низка віськово-політичних подій, наслідком яких стала війна у Ізраїлі.

“Більш того, я впевнений, що це не остання війна, які ми будемо найближчим часом з вами спостерігати. Світ прийшов у великий рух… І дуже багато буде зараз залежати від того, як швидко можна буде ставити крапку в цьому питанні, щоб вона, не дай Боже, не розповзлася по всьому світу”, – додав Данілов.

Секретар РНБО зазначив, що РФ уже давно веде політику агресії і терору. Ще до війни в Україні ворог окупував частину Грузії та Молдови. Наразі на фоні військових дій в Україні ці країни могли б розпочати звільнення власних територій. Це могло би пришвидшити перемогу над спільним ворогом.

“Якщо б грузини і Молдова почали звільняти свої території від російських окупантів, ми б тоді набагато швидше вирішили це питання. Але це рішення їх урядів, це рішення цих країнї”, – каже Олексій Данілов.

РФ вже показала власну слабкість. Про це свідчить ситуація в Карабаху. Росіяни гарантували вірменам вирішити цілий ряд питань. Та Росія виявилася зовсім ненадійним партнером.

“Якщо б в 2008 р. світ відповів на той час сучасному Гітлеру на прізвище Путін, а в 2014 році, коли було Кримське питання, то я думаю, що втрат було б набагато менше. Але це вже історія. Нам своє робити, нам перемагати ворога”, – наголосив секретар РНБО.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.