Сергій Сивохо помер: про смерть актора повідомила подруга актора

Сергій Сивохо помер. Сумним повідомленням про те, що сталося, поділилася подруга українського актора і колишнього КВК-щика.

Сергій Сивохо помер: про смерть актора повідомила подруга актора – today.ua
В особистому обліковому записі гарної подруги зірки у Фейсбук з’явилася публікація, яку супроводжували архівні фото Сівохо зі Світланою Бердецькою.

“Зараз кожен день дуже важкий, але сьогодні мені особливо погано.. Сьогодні о 5.40 ранку помер мій добрий друг, ніжно кохана мною людина, великий друг Ізраїлю, чудовий артист Сергій Анатолійович Сивохо. Мені буде тебе дуже не вистачати. Вічна пам’ять Серьожа”, – зазначила вона.

РосЗМІ також пишуть про смерть актора, проте не можуть визначитися з місцем смерті Сивохо – одні пишуть, що він помер у Києві, інші, що жив та помер у Донецьку. А ось українські джерела зазначають, що не стало Сергія Анатолійовича у Німеччині і страждав він на хронічну хворобу легень.

На момент смерті коміку було 54 роки. Народився він у Донецьку у 1969 році та прославився завдяки участі у КВК. Також він був актором кіно та телебачення, телеведучим, продюсером, співаком, шоуменом, радіоведучим та пародистом, був творчим директором українських телерадіокомпаній. З жовтня 2019 року до березня 2020 року працював радником секретаря Ради національної безпеки та оборони з питань реінтеграції та відновлення Донбасу.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.