Дикість шокує: порноактор зґвалтував українську біженку у Німеччині

Дикість шокує: порноактор зґвалтував українську біженку у Німеччині

У Німеччині триває суд над порноактором, якого звинувачують у зґвалтуванні української біженки. За даними слідства, обвинувачений запропонував українці допомогу з житлом, але натомість зґвалтував її та замкнув у квартирі.

Про це пише Оглядач з посиланням на Bild. Зазначається, що в зґвалтуванні звинуватили 36-річного Генрі Т.

Підсудний є громадянином Німеччини. Він працює вчителем музики – вчить грати на фортепіано й саксофоні, а паралельно знімається в порно. На рахунку Генрі ролі в понад 100 короткометражках.

Ім’я постраждалої українки змінено. Судовий процес триває у берлінському суді.

Відомо, що навесні 2022 року Генрі в інтернеті запропонував свою допомогу біженцям з України. Вже 28 травня з центрального вокзалу Берліна він забрав 27-річну українську письменницю, авторку книг для дітей. Проте замість допомоги познущався з неї.

За версією слідства, німець замкнув українку у квартирі в районі Кепенік, де скоїв щодо неї сексуальне насильство.

Дівчина кликала на допомогу з балкона й телефонувала на екстрену службу поліції. Але мобільний телефон чоловік відібрав. Через декілька днів, 30 травня, їй вдалося втекти на заправку.

“Раптом вона закричала: “зґвалтування!”. Я закрив їй рота через сусідів. Ніякого зґвалтування не було. Я чув, як вона говорила телефоном. Вона повідомила поліції мою адресу, яку, мабуть, прочитала в моєму посвідченні особи. Я роздратувався та вдарив її, замкнув у кімнаті, щоб вона не дістала ніж. Вона закричала з балкона, я відтягнув її назад, ми впали на підлогу. Я закрив їй рота”, – розповів у суді порноактор свою версію події.

При цьому чоловік підтверджує, що секс зі біженкою в нього був, до того ж незахищений.

“Я порноактор, тому здаю аналізи кожні кілька тижнів. І вона суворо релігійна, а Папа Римський проти презервативів”, – сказав Генрі.

Українка перед судом ще не виступала, заслухати її мають у п’ятницю, 29 вересня.

За словами адвоката української біженки, наразі вона живе в Берліні. Вирок у справі мають оголосити 13 жовтня 2023 року.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.