Кінець війни в Україні: вже скоро – з’явилися дуже обнадійливі новини

Озвучено новий прогноз щодо завершення війни
За прогнозами екстрасенсу Яни Пасинкової, очікується, що найближчим часом на фронті відбудеться переломний момент. російська федерація повністю виведе свої війська з України після того, як Збройні Сили України деокупують Бахмут. Про це вона розповіла на своєму каналі YouTube.

За словами екстрасенсу, ЗСУ мають нову стратегію бойових дій, а також використовують найновішу військову техніку. Вона також прогнозує успіхи українських військових на Бахмутському та Запорізькому напрямках.

“Найближчі 2 місяці будуть свідками значної перемоги на Бахмутському напрямку. Це може зайняти трохи більше часу, ніж 2 місяці, але результат буде однаково успішним”, – зазначає Пасинкова.

Вона також прогнозує, що після захоплення територій Збройними Силами України російська федерація повністю виведе свої війська з України.

Крім того, за словами екстрасенсу, Україна отримає значну військову підтримку від Сполучених Штатів, яка відіграватиме вирішальну роль і стане переломним моментом у цій війні.

З початку російського вторгнення безліч астрологів, тарологів та екстрасенсів висловили свої прогнози щодо тривалості війни в Україні, при цьому припущення були значно різними. Нові відомості вказують на те, що війна може завершитися 2032 року.

Таролог Ольга Стогнушенко зі свого боку стверджує, що закінчення військового конфлікту в Україні відбудеться без участі російської федерації в переговорах і без активного президента володимира путіна. За словами фахівця, путін не братиме участі у будь-яких мирних переговорах.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.