“Паперової роботи поменшає”: Зеленський анонсував цифровізацію обліку у військах

Президент України Володимир Зеленський анонсував цифровізацію обліку в українській армії. Це необхідно для того, аби якомога швидше закривати потреби бойових бригад, які дають відсіч російським загарбникам.

Про це Зеленський сказав у своєму вечірньому зверненні до українців у понеділок, 11 вересня (щоб подивитися відео, доскрольте сторінку до кінця). Він провів кілька важливих нарад із цього питання.

Зокрема, про цифровізацію обліку та прозорість забезпечення підрозділів ЗСУ гарант говорив із міністром оборони України Рустемом Умєровим, першим заступником міністра Олександром Павлюком та віцепрем’єром Михайлом Федоровим.

“Конкретні потреби наших бойових бригад – вони мають забезпечуватися максимально швидко, і для цього увесь облік повинен бути цифровізований. Взагалі паперової роботи у військах має стати значно менше, і точно не має бути різниці між тим, що подається у звітах тут, у центрі, і тим, чого реально потребують хлопці на “нулі”, – наголосив президент.

Він повідомив, що зараз уже йде відповідна робота. Міністерство оборони України перезапускає систему обліку, а Міністерство цифрової трансформації допомагає йому в цьому.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.