У Польщі подружжя українців катували та гвалтували 3-річного сина…

У Польщі подружжя українців катували та гвалтували 3-річного сина

У Польщі судитимуть подружжя з України. Їх підозрюють у катуванні та зґвалтуванні 3-річного сина Данила. Пару визнали осудними, а тому чоловік і жінка постануть перед правосуддям.

Про це пише Вголос.

3-річний Данило є сином 23-річної Оксани. Матір хлопчика та її 26-річного співмешканця Віталія звинувачують у знущанні з хлопчика.

Данило потрапив до лікарні в Стальовій Волі 5 жовтня 2022 року (на той час хлопчикові було 2,5 роки).

Лікарі, побачивши стан дитини, одразу ж викликали гелікоптер швидкої допомоги та поліцію. Причиною цього стала черепно-мозкова травма, численні сліди побоїв, сліди опіків від сигарет по всьому тілу і травми, які свідчили про те, що його неодноразово ґвалтували.

Тому в той самий час, коли хлопчика везли на операцію до Клінічної лікарні в Жешуві, його матір та її співмешканця заарештували співробітники міліції.

Згодом прокуратура висунула подружжю звинувачення: тепер їх підозрюють у замаху на вбивство Данила, поєднаному зі зґвалтуванням з особливою жорстокістю та знущанням.

Через це у дитини пошкоджений мозок, і, хоча він проходить реабілітацію, ймовірно, залишиться важкою інвалідністю на все життя.

Українське подружжя визнали осудним і незабаром пара зможе постати перед судом.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.