“Путін буде біснуватися”: астролог спрогнозував, коли українцям чекати небезпечних ракетних ударів

Астролог Дмитро Уранус зробив прогноз для України і з’ясував, що молодик, 13 листопада, пройде під дуже важкими для України аспектами.

Найближчий молодик, 13 листопада, пройде під досить важкими для України аспектами. Такий прогноз озвучив відомий астролог Дмитро Уранус на своєму Telegram-каналі.

Він каже, що восени нинішнього року Сонце, Місяць і Марс з’єднаються в Скорпіоні ‒ причому в опозиції до урану в Тельці.

“До того моменту, як Марс зайде в Скорпіон (12 жовтня), швидше за все РФ може провести ще одну мобілізацію. У другій половині жовтня і в листопаді вони підтягнуть до лінії фронту сотні тисяч мобілізованих і там стане дуже гаряче”, ‒ повідомляє уранус.

Як говорить астролог, опозиція Марса з ураном (11 листопада) і важкий молодик (13 листопада) можуть дати близько цих дат (і протягом двох тижнів після 13 листопада) дуже сильні ракетні удари по Україні ‒ по її енергосистемі і по горезвісних центрах прийняття

“У цьому часовому інтервалі територія Криму, військові та інфраструктурні об’єкти Криму, а також окупаційна влада Криму будуть дуже вразливі. Швидше за все, при такому розвитку подій Путін буде біснуватися і вимагати відплат у вигляді дуже сильних ракетних ударів або у вигляді посиленого наступу в іншому місці фронту, для відволікання сил ЗСУ”, ‒ сказала астролог.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.