Вже найближчими днями: астролога назвала 7 міст України, за якими росіяни готують ракетні удари…

Вже найближчими днями: астролога назвала 7 міст України, за якими росіяни готують ракетні удари 

Кожен регіон України перебуває у потенційній небезпеці

На даний момент ситуація на території України залишається напруженою, тому важливо знати про останні події в регіоні. Щодня Росія робить ракетні атаки по Україні, наражаючи мирних жителів на небезпеку, і судячи з усього поліпшення ситуації не передбачається.

Докладніше про можливі ракетні удари по Україні інформує Главред, посилаючись на астролога Ангеліну Вакуліну. Згідно з її прогнозами, ситуація може стати ще складнішою внаслідок масового терору та обстрілів по українських містах.

Окупанти, нібито незадоволені виходом із зернової угоди, можуть застосовувати ракети та дрони, завдаючи серйозної шкоди інфраструктурі та сільському господарству країни.

Астролог називає кілька регіонів, які найближчими днями, на її думку, можуть потрапити під удар російських ракет. Одеський, Миколаївський, Херсонський, Київський, Дніпровський, Харківський та Сумський регіони, за її словами, можуть опинитися у підвищеній небезпеці.

У світлі такої інформації, Вакуліна закликає не ігнорувати тривоги й вживати запобіжних заходів для своєї безпеки. Необхідно бути уважними та стежити за новинами, щоб бути в курсі актуальної ситуації.

У разі виникнення тривожних подій, рекомендується вжити запобіжних заходів і сховатися в притулку.

Безпека та стабільність є важливими аспектами у складній ситуації, і кожен повинен прийняти відповідальність за свою власну безпеку та дотримуватися рекомендацій компетентних органів.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.