Синоптики попередили про грози та град в Україні: прогноз погоди на 14 липня

Синоптики попередили про грози та град в Україні: прогноз погоди на 14 липня

В регіонах погіршиться погода.

У п’ятницю, 14 липня, в Україні стане трохи прохолодніше. Так, країну охоплять дощі, грози та навіть град.

Про це повідомили в Укргідрометцентрі.

В регіонах буде хмарно з проясненнями. Вночі короткочасні дощі з грозами прогнозують у північно-західній частині. Вдень у північних, Полтавській та Харківській областях – значні дощі. На Лівобережжі в окремих районах буде град. Вдень в Україні, крім заходу, пориви вітру сягатимуть 15-20 м/с.

Температура повітря вночі становитиме 14-19° тепла. Вдень в Україні стовпчики термометрів покажуть 20-25° вище нуля. На Закарпатті та півдні України повітря прогріється до +26-31°.

Погода в Києві
На Київщині 14 липня дощитиме і вночі, і вдень. Синоптики також прогнозують грози. Вітер північно-західний, 7-12 м/с. Вдень під час грози будуть пориви – до 15-20 м/с. Оголошено І рівень небезпечності.

Температура повітря в Києві вночі становитиме +17-19°, а вдень – лише 21-23° тепла. В Київській області вночі стовпчики термометрів покажуть 14-19° тепла, вдень – 20-25° вище нуля.

Штормове попередження
У п’ятницю, 14 липня, в Україні погіршиться погода. Країну охоплять сильні грози. Місцями – град і штормовий вітер.

“Вночі у північно-західній частині, а вдень у північних, Полтавській та Харківській областях – значні дощі. Вдень в Україні, крім західних областей, пориви вітру 15-20 м/с. На Лівобережжі в окремих районах град”, – йдеться у повідомленні синоптиків.

Як повідомлялося, українські синоптики розповіли, якою в Україні буде погода в липні. Середня місячна температура повітря становитиме від +19° до +25°. В Карпатах буде трохи прохолодніше – від 13-18° вище нуля.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.