В Польщі, у ДТП за участі 3-х авто, постраждала українка

У понеділок вранці, 3 липня, о 3.30 год на автостраді А4 між розв’язками Неполоміце і Тарговисько на смузі в напрямку Тарнова (440 км автостради) сталося зіткнення трьох транспортних засобів.

В аварію потрапили вантажівка, бус і легковий автомобіль. Після прибуття перших пожежних підрозділів з’ясувалося, що всі люди самостійно покинули транспортні засоби, проте пізніше жінка у віці 38 років, громадянка України, поскаржилася на травму нижньої кінцівки.

На місце події прибула медична рятувальна бригада, яка доставила постраждалу жінку до лікарні в Бохні, – повідомили у прес-службі поліції у Величці.

Постраждала жінка їхала в мікроавтобусі, який в результаті зіткнення перекинувся і заблокував смугу автостради в напрямку Тарнова. Всього в мікроавтобусі їхало п’ятеро людей, інші четверо не постраждали. На час проведення ремонтних робіт на цій ділянці автострада була непроїзною майже дві години в напрямку Тарнова. В операції на місці події брали участь пожежні підрозділи з OSP Podłęża та PSP у Величці, медична рятувальна бригада та поліція, яка розслідує обставини інциденту.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.