Нова пошта виставила нові вимоги до пакування посилок: що змінилося

Нова пошта спантеличила своїх клієнтів новими вимогами до пакування посилок. Вона виставила обмеження на мінімальний габаритний розмір коробок, в яких надсилаються відправлення. Це викликало супротив клієнтів, які звикли користуватися меншою тарою, і яким вона більше підходить для їхніх відправлень.

Нова пошта виставила нові вимоги до пакування посилок: що змінилося – today.ua
Клієнти стали скаржитися на нововведення у Facebook-акаунті Нової пошти.

Зокрема, одна з клієнток пише, що вона досі регулярно відправляла свої посилки у коробочках із габаритними розмірами однієї сторони 10,5 х 10,5 см. Однак тепер Нова пошта запровадила мінімальний габаритний розмір сторони пакування 11 х 11 см. Таким чином, коробочки, в яких клієнтка регулярно відправляла свої посилки, стали непридатними, і їх не приймають поштові відділення. Але саме таке пакування розміром 10,5 х 10,5 ідеально пасує до її відправлень.

“Коробка якісна з пакуванням у пухирчасту плівку з 10 тисяч відправок жодна не розбилася. Що за дурні нововведення та порушення”, – обурюється жінка.

У Новій пошті клієнтці відповіли, що дійсно запровадили нову вимогу до мінімальних габаритних розмірів коробок. Поштовий оператор пояснює таке нововведення не чиєюсь забаганкою, а вимогами до якісного транспортування вантажів і розбірливого маркування посилок. Очевидно, за менших габаритних розмірів маркування буде утруднено. Адже кожну посилку сканують, і вона повинна містити на собі розбірливий штрих-код.

Але клієнтку не влаштувала така відповідь. Вона вважає, що пів сантиметра – не така вже критична розбіжність, аби через неї бракувати посилки. З реакції клієнтки також зрозуміло, що вона має великий запас “малогабаритних” коробок і тепер не знає, що з ними робити.

“Моя коробка не відповідає на 0,5 см і невже це так критично? Що мені тепер робити з 5 тисячами коробок? Картон збоку примотувати? Ця коробка якраз під скляну баночку, якщо покласти у велику – чекайте на бій і скарги і буде подорожчання упаковки, велика коробка дорожча і напихачки чи плівки потрібно більше”, – поремствувала клієнтка.

Вона також наполягає на тому, щоб її скаргу зафіксували і відреагували на неї.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.