“Сиділи спинами в телефонах, а потім розбіглися”: деталі моторошної загибелі 4-річної Лєри на батуті у Миколаєві

В родині, де сталась трагедія, кажуть, що персонал атракціону не дозволяв матері навіть ступити на батут.

Стали відомі нові подробиці жахливої трагедії, яка днями сталась у Миколаєві. Нагадаємо, в цьому місті на батуті за загадкових обставин загинула 4-річна Валерія – її знайшли задушеною в петлі цього атракціону.

Журналіст ТСН.ua розшукав Наталію Кучинську – жінку, яка невдовзі мала стати хрещеною для цієї дівчинки. Вона розповіла досі невідомі подробиці трагедії, яка сколихнула всю країну.

“Біля батута було три дівчини (співробітниці – ред.), які були повинні наглядати за дітьми. Але замість цього вони сиділи спинами до батута, переглядаючи щось в своїх телефонах, – розповіла ТСН.ua Наталія Кучинська. – Лєрочка підбігла до Ані (мати дівчинки) попити водички. Своєю чергою, Аня сама хотіла підійти до дитини, щоб напоїти, але їй не дозволили. Дитинка підбігла до мами, попила водички. Вони вже збирались йти додому, але Лєрочка попрохала дозволити пострибати ще 3 хвилинки. Забігла на батут, забігла в “сліпу” зону, через що Аня не змогла її побачити. Аня – дуже уважна мама, постійно тримала її в полі зору. Але гірка з петлями перекривала вид. Навіть уявити не можу, як все це могло статись. Не можемо скласти версію, як все сталось, через що вона зачепилась та як повисла, не діставши ніжками до самого батуту…”.

Про найтрагічніший момент Наталія розповіла нам так: “Коли Ганні біля батута віддали дівчинку в руки, вона подумала, що дитина втратила свідомість від спеки. Почали робити їй штучне дихання, масаж серця, бризкати водою. Кажуть, що персонал батута, після того, як передав дівчинку в руки, весь розбігся. Медпункта на території теж не було. Якийсь чоловік побіг до лікарів – недалеко розташовувалась стоматологія. Лікарі оглянули дитинку, дали понюхати нашатирного спирту, посвітили в очі. Коли приїхала швидка, то констатували смерть”.

На питання про те, якого покарання буде вимагати Ганна для власників та працівниць батута, Наталія відповіла нам так:
“Ганна в ці дні була в такому стані, що не спроможна про це думати. Вчора був похорон, це був дуже важкий день, ми його провели на таблетках. Взагалі не уявляла, як це можна пережити…”.

До цього Наталія додала, що правдивою є інформація, що на початку травня помер батько дітей Ганни.
“Всі ці роки вони не жили разом. Він їх покинув, коли Лєрочці був 1 місяць. Ганна сама піклувалась про дітей, все тягнула на собі”, – каже жінка.

Резюмуючи, Наталія, розповіла про загиблу дитину наступне: “Це дуже сонячна дитинка. Була. На свій вік вона була дуже дорослою. Дуже вихована, спокійна, свідома. Ходила разом з братиком до садочку, навіть виконувала якісь його завдання…”

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.