“Скільки л**но не рухай, воно продовжує смердіти”: мольфар Макс Гордєєв дав емоційну відповідь про контрнаступ…

“Скільки л**но не рухай, воно продовжує смердіти”: мольфар Макс Гордєєв дав емоційну відповідь про контрнаступ

Гордєєв звернувся до українців, щоб перестали очікувати контрнаступу, та запитувати його про те, чого він не може розповісти з міркувань безпеки.

Відомий астролог, таролог, екстрасенс та мольфар Макс Гордєєв, який брав участь у”Битві екстрасенсів”, звернувся до українців з емоційним закликом не запитувати його про те, чого він не може розповісти з міркувань безпеки.

Макс Гордєєв з’явився у програмі Слави Дьоміна та розповів дещо цікаве про контрнаступ.

Як він себе називає, мольфар Макс Гордєєв заявив, що путін звільняє багатьох генералів тому, що хоче себе огородити більш надійними людьми, якими він може маніпулювати. У диктатора на рф дуже важкий стан і фізичний і енергетичний.

Він намагається щось змінювати, а змінити нічого не може. Тому, що як г*вно не рухай, воно продовжує смердіти. Я можу сказати, що у нього паранойя, він намагається щось якось діяти, рухатись, але в нього нічого не виходить,

Щодо контрнаступу Макс Гордєєв закликав ЗМІ та українців. Слава Дьомін запитав, наводячи цитату з іноземного медіа, що там припускають, що контрнаступ розпочнеться у травні, то чи чекати контрнаступу, чи він вже розпочався.

Рухаємося далі. Дьомін, я тобі казав на перших шпальтах про це, Я й не скажу тобі. Ця інформація сугубо військова таємниця. Хай вона там і залишається!

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.