Зона турбулентності: курс долара у травні буде нестабільним, до чого готуватися українцям

Зона турбулентності: курс долара у травні буде нестабільним, до чого готуватися українцям

Економіст розповів, які коливання курсу долара очікуються в останній місяць весни

У травні курс долара увійде до зони турбулентності і буде дещо нестабільним. Чого чекати на українців від курсу американської валюти, розповів економіст Олександр Хмелевський. Про це повідомляють “Факти”.

Згідно з прогнозами, в останній місяць весни на готівковому ринку України спостерігатимуться певні коливання валютного курсу. Така ситуація буде спровокована цілою низкою факторів, зокрема подіями на фронті.

Олександр Хмелевський зазначає, що курс долара в останній місяць весни “стрибатиме”, але суттєвого знецінення національної валюти не очікується. На його думку, американська валюта коливатиметься в межах 37-39 гривень за долар.

“На готівковому ринку спостерігатимуться певні коливання валютного курсу. Тим не менш, суттєвої девальвації гривні у травні не очікується. Курс коливатиметься в межах 37-39 грн за долар”, – прогнозує експерт.

Економіст зазначив, що зараз готівковий валютний курс лише на 1-3% відхиляється від безготівкового. Оскільки зростання курсу безготівкової гривні не очікується, то курс готівкової не зміниться.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.