Синоптик розповіла, де в Україні 1 травня очікуються заморозки

Синоптик розповіла, де в Україні 1 травня очікуються заморозки

У Києві 1 травня вночі близько +3…+5 градусів, місцями – заморозки.

Травень розпочинається в Україні заморозками, вони найближчої ночі очікуються на заході та півночі країни. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко.

За її словами, заморозки зачеплять Вінницьку область, а ось на півночі Сумської області малоймовірні.

“На решті території України вночі +3…+8 градусів, вдень +11…+15 градусів, на Закарпатті та на Одещині +15…+20 градусів”, – прогнозує синоптик. Дощі ймовірні 1 травня лише на Лівобережжі України. Також очікується рвучкий вітер.

У Києві у понеділок, 1 травня, вночі близько +3…+5 градусів, місцями заморозки, вдень близько +14 градусів. Діденко обіцяє сонце, але буде вітряно.

Вона додала, що найтеплішими днями тижня будуть вівторок та середа, 2 й 3 травня. А от вже у четвер та п’ятницю, 4-5 числа, на північ та захід України прийде похолодання.

“Наступними вихідними буде холодно, проте на сході та півдні втримається тепла погода, до +15…+20 градусів”, – йдеться в прогнозі Діденко.

Прогноз синоптиків на травень 2023
За прогнозом народного синоптика Станіслава Щедріна, наприкінці весни українцям періодично дошкулятимуть дощі, грози, а іноді навіть можливі торнадо, особливо у другій половині травня та у першій половині червня.

Портал Wisemeteo прогнозує теплий травень у Києві, але скупий на опади. Середня температура повітря сягатиме 15°.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.