Напій, який викликає серйозні проблеми з диханням…

Напій, який викликає серйозні проблеми з диханням

Зростаючі дослідження підкреслюють шкоду надмірного вживання алкоголю для нашого сну, припускаючи, що це може бути причиною різних порушень, пише Daily.

За словами Мартіна Престона, засновника і генерального директора Delamere, вживання алкоголю може бути причиною двох станів сну, які призводять до «хронічних» проблем.

За словами Престона, докази вживання алкоголю можуть вводити в оману, і багато хто звертається до нього, щоб викликати сон.

«Але надмірне вживання алкоголю може вплинути на якість вашого сну і викликати негативні наслідки, від головних болів і зневоднення до підвищеної потреби в сечовипусканні і перегріву».

Цикл сну можна розділити на чотири фази, остання з яких – сон з швидким рухом очей (REM). Цикл буде повторюватися кілька разів протягом ночі, при цьому кожна наступна стадія REM збільшує тривалість і глибину сну.

Однак, коли алкоголь потрапляє в організм, він викликає значні збої в кожному циклі, в основному порушуючи фазу швидкого сну. Оскільки REM-це стадія, на якій відбуваються яскраві сни і кошмари, алкоголь має тенденцію викликати як хороші, так і погані сни.

«Коли алкоголь проходить через ваше тіло, ви більш схильні до кошмарів і яскравих снів. Коли рівень алкоголю в крові падає, сон коротшає, і ви відчуваєте більше спогадів про сновидіннях і швидкому сні».

“Вживання алкоголю може викликати нерегулярне дихання і формально відоме як апное сну, розлад, що характеризується ненормальним диханням і задишкою під час сну».

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.