Це будуть абсолютно нові міста: Кабмін визначив 6 експериментальних місць, де збудують “нову” Україну

Кабмін назвав шість українських міст, на яких чекає відновлення

Уряд України окреслив шість населених пунктів, де, в рамках експериментального проекту, відновлення проходитиме комплексно і згідно з новими принципами. Про це розповів прем’єр-міністр Денис Шмигаль на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

Вже понад рік в Україні триває повномасштабна війна, яка несе розруху та забирає життя мирних людей. Внаслідок бойових дій багато міст дуже постраждали.

Згідно з інформацією, Кабінет міністрів визначив шість міст, які в рамках проекту відновлюватимуть. Це будуть абсолютно нові міста, адже відновлення проходитиме не певних будинків, а всього міста чи населеного пункту.

Денис Шмигаль зазначив, що до експериментального проекту «потрапили» Бородянка та Мощун, які розміщені у Київській області, Тростянець, що розташований у Сумському регіоні, Пасад-Покровське Херсонської області, Циркуни, що розташовані у Харківській області, а також Ягідне Чернігівської області.

Вищеперелічені населені пункти зазнали жахливих руйнувань. Тому саме з них і почнеться відновлення нашої країни, згідно з принципом «краще, ніж було».

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.