Британські акушери заявили, що під час пологів не можна тужитися

Акушери з Великобританії зробили дивовижне відкриття. На думку експертів, больовий синдром, який переживає породілля під час потуг, часто призводить до післяпологової депресії і руйнує гармонійні відносини з чоловіком. Щоб цього не сталося, потрібно просто перестати тужитися під час пологів!

На думку доктора Сміта, завідувача акушерського відділення госпіталю «Мідвей», для того, щоб пологи пройшли без ускладнень не потрібно тужитися з усіх сил, пише видання 4mama.

«Щоб нормально народити, досить допомоги гравітації, а все інше зробить природна фізіологія. Ми радимо жінкам міняти положення тіла – так, щоб максимально використовувати силу ваги, адже є і альтернативні положення для пологів: стоячи, сидячи, стоячи на колінах», – зазначає лікар.

Дану тактику команда акушерів активно застосовує у своїй професійній діяльності. У результаті, лікарям вдалося значно скоротити кількість родових травм. Акушери кажуть, що пологи повинні проходити максимально м’яко і природно, тому радять пацієнткам глибоко дихати і довіритися своєму тілу.

Упевнені, що з таким відкриттям пологи стануть для жінок приємними спогадами, а не подією, яку хочеться скоріше забути. Що вже говорити про післяпологову депресію, якою страждала навіть Кейт Міддлтон.

Заслуги фахівців в області акушерства були оцінені і на державному рівні. Так, команда акушерів доктора Сміт нагородили престижною премією Джонсона за видатні досягнення ву галузі охорони материнства. Нагороду лікарям вручали представники Королівського коледжу акушерів-гінекологів.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.