Навіть після нашої перемоги: Арестович попередив про другу велику війну з росією – подробиці

Українцям розповіли, до чого готуватися після перемоги над руснею
Весь цивілізований світ із завмиранням серця чекає на довгоочікувану перемогу України над рашистською нечистістю, проте це не буде завершальним етапом протистояння з руснею. Про це заявив Олексій Арестович.

За його словами, основою стратегічного планування України до 2030 року має стати підготовка до другої російсько-української війни. Арестович висловив переконання, що рашистські терористи не відступлять від своїх намірів і надалі спробувати піти війною на нашу країну.

Про це свідчать і анонсовані плани збільшення чисельності російської армії – лише дивізій у планах русні понад десяток.

Олексій Арестович зазначив: “Була друга чеченська, вони хочуть другу українську: зробити висновки з помилок, підготуватися та закрити “українське питання”.

На його думку, уникнути цього вийде лише в тому випадку, якщо Україна стане настільки сильною, що русня просто не зважиться на повторну агресію.

Екс-радник голови ОП наголосив: “Такими сильними нам належить стати, але поки, схоже, ми збираємося провести замість підготовки черговий цикл срача і крадіжки, в чому вони нам щосили допомагатимуть”.

Арестович заявив, що якщо Україна вступить до НАТО та ЄС, то це буде просто чудово, але, за його словами, історія Ізраїлю навчила його тому, що треба розраховувати тільки на самих себе.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.