Затемнення запустить небезпечні події на війні: астролог налякала прогнозом до літа…

Затемнення запустить небезпечні події на війні: астролог налякала прогнозом до літа

Затемнення буде повним та енергія його впливу досить потужна, зазначила астролог.

Астролог Олена Зимовець розповіла, чим особливе сонячне затемнення 20 квітня, та попередила про небезпечний період, який за ним послідує. За її словами, затемнення буде перебувати у войовничому Овні, утворюючи квадрат з Плутоном.

“Градус затемнення в квадратурі з Плутоном задає теми влади і контролю, боротьби за владу і домінування. До початку червня ця квадратура буде активуватися транзитами планет, підтримуючи рівень напруги і уваги до тем, які вийдуть на порядок. Цей період може бути ознакою ескалації насильства, жорстокості бойових дій і терористичних атак у війні, яку Росія розв’язала в Україні. Це також час ймовірності стихійних лих”, – попередила астролог.

Як додала Зимовець, сонячне затемнення 20 квітня в останньому градусі Овна буде повним і енергія його впливу досить потужна:

“Воно відкриває нову главу в уже забутих або відкладених сюжетах, повертаючи минулі ситуації, теми і питання для осмислення в новому ключі. Воно дає шанс вирішити старі проблеми. Але вирішуючи старі проблеми, важливо не накликати нові, оскільки у цей період є ймовірність прийняти помилкові рішення, які стануть проблемою на тривалий період”.

Астролог порадила не втягуватися у сумнівні проекти, не ризикувати фінансами та не брати на себе нові зобов’язання.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.