Чоловічі секрети, про які має знати кожна жінка

Про специфічні властивості чоловічої свідомості розповіла у своїй новій книзі Зоуі Штримпель – практикуючий психоаналітик з США.
Жінці не зайвим буде знати чоловічі секрети! А отже, дізнайся чотири секрети, які допоможуть тобі краще зрозуміти чоловіків:

1. Багато чоловіків вивчають популярну психологічну літературу для жінок, використовуючи отримані знання для маніпулювання в особистому житті.

Здавалося б, основна аудиторія, для якої призначаються книги на зразок “Як закохати чоловіка за 10 днів” або “Як знайти чоловіка своєї мрії”, складається з самотніх жінок. Однак, чимало чоловіків також не гребують подібною літературою.

Навіщо їм це потрібно? Відповідь проста. Чоловіки, завдяки таким книгам, вивчають жіночі слабкості і навчаються користуватися ними. Отримана інформація дозволяє маніпулювати жінками, домагаючись, приміром, інтимної близькості після першого побачення.

В цілому, як коментує цей чоловічий секрет Штримпель, жінкам не варто особливо довіряти недавньому знайомому, який відразу ж починає влаштовувати їй сюрпризи і оточувати неперевершеною увагою і турботою. Цілком ймовірно, що після отримання бажаного він відразу ж переключиться на іншу жінку.

2. Схильність до переживань через дрібниці є не лише жіночою, але й чоловічою особливістю.

Більшість чоловіків щиро дивуються, коли їхні кохані, наприклад, сильно переживають через випадково вибовканої фрази. При цьому представники сильної статі точно так само здатні хвилюватися через дурниці. Однак чоловіки воліють приховувати причину власного невдоволення. Виливається все це в дивну поведінку з їхнього боку, наприклад, ігноруванням жінки, яка стала винуватицею образи.

Жінці в таких ситуаціях краще всього прямо запитати свого коханого про причини його поганого настрою. Також можна просто почекати, тобто продовжити спілкуватися з чоловіком як звичайно, і не звертати уваги на його дивацтва. Через якийсь час, образа може минути сама собою.

3. Чоловіки люблять розмірковувати про вільні стосунки, але ніхто з них не хоче цього насправді.

Багатьом чоловікам дуже подобається обговорювати вільні стосунки і навіть пропонувати їх своїй коханій. Однак свобода їх цікавить лише щодо себе. Це означає, що більшість чоловіків хотіло б мати можливість зраджувати, але при цьому мати поруч із собою кохану жінку, що зберігає вірність.

А деяким чоловікам, як це не дивно, взагалі не подобаються жінки, які дивляться крізь пальці на їх зради.

4. Секс для чоловіків – це просто секс, і він ще не передбачає продовження відносин.

Зоуі Штримпель прийшла до висновку, що чоловікам властиво давати жінці певний статус. Цих статусів всього три: жінка-товариш, жінка для сексу на одну ніч, і улюблена жінка для довгих відносин. Змінити свій статус жінці досить складно. Якщо чоловік спочатку розраховував лише на секс з нею, навряд чи він стане продовжувати стосунки.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.