Гонтареву звинуватили в корупції через відпочинок на Мальдівах (відео, фото)

Відпочинок міг обійтися Гонтарєвій не менше мільйона гривень

Журналіст, експерт Олександр Дубинський опублікував фотографії відпочинку голови Національного банку України Валерії Гонтарєвої з сім’єю. За його інформацією, голова НБУ відпочивала на Мальдівах в липні 2016 року. І такий відпочинок міг обійтися Гонтарєвій не менше мільйона гривень.

«Джерело, близьке до сім’ї Гонтаревых, передало мені фотографії цього відпочинку, який міг обійтися голові Нацбанку під мільйон гривень (145 тис гривень на добу). Але найголовніше, інформації про цей відпочинок немає ні в річній декларації Гонтарєвої, як того вимагає закон, ні в уточнюючих документах до неї. А це – черговий злочин “кращої глави НБУ», – написав журналіст на своїй сторінці у Fаcebook.

«Ці витрати не були внесені в електронну декларацію чиновника, і тому повинні стати підставою для перевірки НАЗК», – зазначив Дубинський і звернувся до НБУ, щоб ті повідомили дати відпустки глави відомства.

Крім того, Дубинський передав заяви в НАБУ і САП.

«Звичайно ж я повідомив в Нацагентство з протидії корупції, НАБУ і САП. Назар Холодницький, чекайте лист», – зазначив він.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.