У військовому містечку на Львівщині знайшли мертвим нацгвардійця

Ознак боротьби не виявили.

Сьогодні на території військового містечка на Львівщині виявили тіло військовослужбовця Національної Гвардії з вогнепальним пораненням.

Речниця спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Західного регіону Юлія Шевченко розповіла Суспільному, що тіло виявили у військовому містечку Золочівського району. До Єдиного реєстру досудових розслідувань внесли відомості за частиною 1 статті 115 Ккримінального кодексу України з приміткою “самогубство”.

“Тіло 42-річного військового з ознаками кульового поранення у голову знайшли на території військового містечка. Будь-яких ознак боротьби не виявили. Зараз на місці інциденту працює слідчо-оперативна група, поліція, ДБР та спецпрокурори”, – повідомила вона.

Смерті у армії – останні новини
Наприкінці лютого стало відомо про загибель бійця тероборони Сергія Панасюка на білоруському кордоні. ДБР розслідує справу про порушення правил несення бойового чергування.

19 березня в 169-му навчальному центрі “Десна” ім. князя Ярослава Мудрого загинули четверо військових. Згодом у Державному бюро розслідувань повідомили, що військові загинули через детонацію артснаряду.

У березні повідомлялося, що курсант Львівського державного університета внутрішніх справ застрелився під час варти на посту. Його батьки розповіли, що син їм скаржився на тиск з боку командира й керівництва.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.