“Я вже не повернуся”: зрадниця Повалій розридалася на одній сцені з Басковим

Співачка ходить по російським шоу і ностальгує про минуле.

Зрадниця Таїсія Повалій, яка продовжує жити в РФ і не виступила проти повномасштабної війни, розв’язаної країною-агресоркою в Україні, з’явилася на одній сцені з путіністом Миколою Басковим. Співачка вирушила на російське телешоу і розридалася прямо на камеру.

Роспропаганда намагається зробити Повалій “жертвою”, яка нібито страждає через те, що її засудили в Україні. Цього разу співачка ностальгувала за минулим, Басков заспівав для неї пісню “Я вже не повернуся”, яку вона колись виконувала разом з ним.

Повалій помітно погладшала і стала мати поганий вигляд. Під софітами вона насилу могла приховувати проблеми зі шкірою і вікові зміни. Однак співачка все одно намагалася здаватися “квітучою” і обрала для виходу на публіку яскравий макіяж і чорний балахон з масою аксесуарів.

Коли Басков почав співати, Повалій почала плакати. А під фразу “Я вже не повернуся” вона бризнула сльозами і камера ніби випадково взяла її крупним планом.

“Коль, ну я плакала. Це так зворушливо! Сльози мене тиснули, я довго трималася, а потім не витримала”, – заявила зрадниця.

Звичайно ж, Повалій ні слова не сказала про повномасштабну війну. Однак росЗМІ вже нахвалюють співачку, яка нібито страждає і навіть сумує за Україною. Пропагандистські видання намагаються змінити ставлення росіян до подібних зірок, які зрадили свою батьківщину і продалися за криваві рублі кремлівської влади.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.