Нова пошта раптово змінила правила надсилання посилок: запустила новий сервіс, торкнеться грошей клієнтів

Нова пошта змінила правила надсилання посилок
Популярна компанія з доставлення посилок по Україні та за кордон запустила новий сервіс у мобільному додатку з доставлення посилок. Подробиці опубліковано на сайті Нової пошти.

Йдеться про послугу “Сейф сервіс”, за допомогою якої можна робити покупки онлайн. Зараз багато компаній вимагають передоплату – невелику суму за відправлення товару на карту продавця.

Нова пошта пропонує не вносити передоплату 100-200 грн. на картку продавця, а вносити цю суму у мобільному додатку.

Ця послуга доступна лише у мобільному додатку поштового оператора. Її суть у тому, що не потрібно надсилати передоплату на картку продавця, це можна зробити через програму.

При цьому передоплата не переводиться на картку продавця, а резервується. Покупець може оглянути посилку на пошті перед оплатою, а також уникає ризиків із внесенням передоплати на рахунки незнайомих продавців, які можуть бути нечесними.

При цьому дані платіжних карток як продавця, так і покупця залишаються конфіденційними. Якщо товар не підійшов і покупець вирішив відмовитись від посилки, тоді її повертають продавцю безоплатно, а гроші за товар автоматично повертаються покупцю.

При цьому для продавців послуга “Сейф сервіс” безоплатна, а покупець повинен заплатити комісію за грошовий переказ. До кінця травня поточного року вартість складатиме 20 грн незалежно від вартості посилки.

Як скористатися послугою “Сейф сервіс”:

Продавець самостійно створює експрес-накладну у мобільному додатку “Нової пошти”;
У розділі Додаткові послуги продавець вибирає та натискає Сейф-сервіс;
Як тільки створена накладна, покупець отримує push-повідомлення з її номером. Має дві доби, щоб заплатити за замовлення через додаток;
Коли посилка прибула у відділення, покупець її оглядає та приймає рішення, купувати чи ні. Якщо замовлення забирається, через 30 хвилин гроші переказуються продавцю.
Здійснення, оформлене за допомогою цієї послуги, може зберігатися 5 діб. На шостий день її автоматично буде повернуто до відправника.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.