Індійським нареченим подарували сотні дерев’яних біт для чоловіків-алкоголіків

За словами політика, жінки можуть використовувати їх в якості зброї, якщо чоловіки почнуть вести себе неналежним чином після вживання алкоголю

В індійському штаті Мадхья-Прадеш міністр соціальної справедливості і розвитку сільських районів Гопал Бхаргава підніс 700 нареченим дерев’яні біти. Про це в неділю, 30 квітня, повідомляє DailyMail.

За словами політика, жінки можуть використовувати їх в якості зброї, якщо чоловіки почнуть вести себе неналежним чином після вживання алкоголю. Своєрідний подарунок був вручений нареченим, які вийшли заміж в ході масової весільної церемонії, організованої місцевою владою.

На кожній з біт присутні написи “Для побиття п’яниць” і “Поліція не втручається”. Бхаргава порадив жінкам для початку вступати в діалог зі своїми нетверезими чоловіками, проте, якщо ті відмовляться слухати, пускати в хід весільний подарунок. При цьому він підкреслив, що у нього немає наміру підбурювати кого-небудь до насильства.

За словами міністра, своїм вчинком він хотів привернути увагу до скрутного становища сільських жінок, які стикаються з домашнім насильством з боку своїх чоловіків-алкоголіків.

Всього планується роздати нареченим 10 тисяч таких біт.

Алкоголізм і пов’язані з ним злочини, в останні кілька років давно перетворилися в одну з найсерйозніших проблем Індії. Місцева влада намагається боротися з недугою, проте досягти успіху їм у цьому поки не виходить.

З квітня 2016 року в одному з найбідніших індійських штатів Біхарі діє повна заборона на продаж і вживання алкоголю. Відповідний закон підписав головний міністр штату Нітіш Кумар. Незадовго до цього повну або часткову заборону на вживання і продаж алкоголю ввели штати Гуджарат і Керала, які вважаються одними з найбільш процвітаючих індійських регіонів.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.