“Сьогодні обстрілюють, а завтра війська виводять”: прогноз відомого таролога, якою буде перемога України

“Сьогодні обстрілюють, а завтра війська виводять”: прогноз відомого таролога, якою буде перемога України

Новий розклад карток Таро показав, що військові дії в Україні можуть закінчитися за дуже короткий термін.

Багато українців, у тому числі наші улюблені читачі, дуже хочуть, щоб на території України закінчилася війна. Багато відомих експертів вже давали свій прогноз щодо “фіналу” цього жаху. Проте своє слово озвучила і відома таролог Ольга Стогнушенко.

Вона впевнена, що після завершення військових дій може відбутися підписання договорів з країною-агресоркою Росії, що стане її справжньою капітуляцією.

Про це Ольга Стогнушенко розповіла у своєму прогнозі та розкладі карт Таро спеціально для YouTube-каналу КаПаБу.

Ольга побачила в картах Таро, у розкладі на закінчення війни на території України, що бойові дії можуть завершитися швидко та майже миттєво.

“Можливо, буде таке, що, наприклад, сьогодні обстрілюють, а завтра вже війська вивели. Щось таке миттєве, несподіване. Ми будемо налаштовані, що щось ще станеться, але цього не буде”, – Розповіла Ольга.

За словами астролога, розклад карток вказує на те, що ворожі війська знадобляться в якійсь іншій країні, тому Росія терміново забере своїх військових та зброю з України.

Ольга Стогнушенко зазначила, що де-юре війна може закінчитися пізніше, тобто договори з Росії будуть підписані вже після припинення бойових дій. Фактично це буде капітуляція, але Росія цього не визнаватиме і в документах, можливо, це буде прописано по-іншому.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.