“Сюрпризи” до 24 лютого: астролог розповів, що готує Путін і коли станеться перелом у війні

Враховуючи любов Путіна до сакральних дат, на річницю повномасштабного російського вторгнення та найближчі дні від цієї дати, російський диктатор може спробувати “повторити” – РФ намагатиметься повністю захопити Донецьку та Луганську області, аби змусити Україну піти на переговори.

Про це заявив астролог Влад Росс, інформує Уніан.

Втім, за його словами, президенту РФ це не вдасться – Україна вистоїть і переможе.

Влад Росс наголосив, що найнебезпечнішим для українців числом є 22 лютого – саме цієї дати Путін може оголосити “священну війну” і Росія перейде від “спеціальної військової операції” до повної мобілізації всього населення.

“Тобто Росія остаточно перейде на військові рейки. Люди будуть під повним контролем. І Путін набере два мільйони мобілізованих”, – наголосив астролог.

Втім, він зауважив, що навіть ці дії не допоможуть країні-агресору й Україна переможе.

“ЗСУ треба розбити Москву. Тоді почне закінчуватися війна. Це може статися вже в березні. Буде повернення в петлі Марса – раніше вона проходила, коли ми вдарили по Кримському мосту. Березень дуже вдалий для переворотів в Росії”, – пояснив Росс.

Астролог також розповів, коли настане переломний момент у війні та назвав точний місяць перемоги України.

За його словами, контрнаступати українські бійці почнуть уже найближчим часом у всіх напрямках – починаючи з 23 березня, коли Плутон перейде в знак Водолія, будуть можливі просування з нашого боку.

“Якщо окупанти до цієї дати й будуть мати якісь успіхи на фронті, то після ми підемо в контратаку. Будуть потужні просування з нашого боку – ми підійдемо до Криму, підірвемо Кримський міст і, звичайно ж, дійдемо до Маріуполя”, – пояснив Росс.

Він також додав, що у липні Уран увійде в четвертий будинок нашої країни і саме тоді стане зрозуміло, що перемога вже точно на нашому боці.

“До серпня все має вирішитися. Тобто в цей період буде зачистка України від недругів. Тому на Україну чекає перемога в 2023 році”, – резюмував астролог.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.