Тримайте при собі документи і ліки”: астролог зробила страшний прогноз через “безчинства” Урана

Тримайте при собі документи і ліки”: астролог зробила страшний прогноз через “безчинства” Урана

Астролог Ірина Звягіна, коментуючи землетруси в Туреччині і Сирії, попередила про небезпеку, яка буде підстерігати в лютому і березні.

Через підвищену активність Урану люди (не тільки в Україні, але і в світі) будуть наражатися на небезпеку протягом лютого і березня нинішнього року. Такий прогноз озвучив відома астролог і таролог Ірина Звягіна на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

“Уран-таки накоїв біди. І сталося саме те, чого ніхто не чекав. У нас всі думки були про війну, а труснуло в іншому місці. Це ще раз приклад того, що з ураном важко передбачити, що і де трапиться. Його справа – порушувати наші плани, розрахунки і підстраховки […]. І все ж, Уран якось попереджає. Вже після події можна зрозуміти, що “дзвіночки” були. Якимось особливим чуттям ми вже знаємо про наближення небезпеки або біді. Пишу це, тому що уран буде сильно впливати на хід подій в лютому і березні. Тримайте при собі документи та ліки. Не зловживайте алкоголем, щоб завжди бути в динамічній рівновазі”, – попередила астролог.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.