Удари по інфраструктурі скоро будуть неактуальними: таролог дав прогноз для України на три місяці

Російські окупанти хочуть продовжувати атаки, ось тільки для цього вони більше не мають ресурсів. Бомбардування інфраструктури вже з цього березня будуть не актуальними.

Таким прогнозом на каналі People Life поділився нумеролог і таролог Владислав Грицай.

Згідно з таро-нумерологічним розкладом на найближчі три місяці вже можна зробити деякі попередні прогнози. Кожен із них відповідає своєму аркану – числу складання цифр року та місяця.

Він розповів про те, що сьогоднішній день – 12 аркан, стан жертви. Але ресурс у тому, що є нові можливості.

“Плани ворога. Аркан сили. Ворог хоче продовжувати атаки. Але суть у тому, ворог тільки хоче продовжувати атаки, а ось ресурсів у нього немає. Тому в цілому все дуже позитивно. Як відбуватимуться події. Аркан світу. Ми будемо справлятися, оскільки є головний ресурс – час. І ми впораємося”, – розповів він.

“Який підсумок. 3 аркани ресурсів. Ми з усім впораємося. Нам допоможуть інші країни. Бомбардування інфраструктури вже з березня будуть не актуальні”, – спрогнозував майстер нумерології.

Нагадаємо, раніше “Апостроф” також розповідав про те, коли, за словами астролога, чекати повної перемоги України. Він заявив, що має відчуття наближення перемоги і розуміння, що в найближчому майбутньому українці опиняться на святі цієї перемоги.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.