Розмір не головне: ТОП-10 вульгарних запитань про маленький пеніс

Є на світі чоловіки, яким мірятися з іншими майже нічим.


Ми з’ясували, що ж таке мікропеніс і з якими проблемами (крім очевидних) стикаються їхні власники.

Які розміри «катастрофи»?

Довжина мікропеніса приблизно в 2,5 рази менше середньостатистичного розміру члена. Якщо вірити доктору Йозефу Алукалу, професору урології та керівнику програми чоловічого здоров’я в медичному центрі в Нью-Йорку, розмір такого пеніса становить усього 3 сантиметри в розслабленому стані.

На що схожий секс з мікропенісом?

Чи буде секс поганий чи хороший – залежить від безлічі факторів. Кілька дівчат поділилися історіями про те, як вони зустрічалися з хлопцями з мікропенісами. Одна з дівчат, яка побажала залишитися анонімною, пише:

Я близько року зустрічалася з хлопцем, у якого був крихітний член. Перший раз, коли я його побачила, здивувалася, але мене це не відштовхнуло. Коли у нас був перший секс – це був перший і єдиний раз, коли ми займалися сексом з проникненням, після цього ми вважали за краще тільки оральний секс. Я не заперечувала – він був в цьому хороший! Крім того, секс з проникненням у нас обох викликав незручність: ми не могли ні насолодитися їм, ні зловити потрібний ритм. Він просто концентрувався на удосконаленні інших навичок, які не потребують участі члена. Ці відносини в цілому цілком мене задовольняли.

Як чоловікові жити з мікропенісом?

В одному з інтерв’ю для журналу Salon в 2015 році хлопець на ім’я Кріс описав своє життя з крихітним членом. Він сказав, що це досить складно. У школі він стикався з приниженнями з боку однокласників, а його колишня дружина розповсюдила всі подробиці про розміри Кріса, коли пара розлучилася.

Крім сексуального аспекту, був ще й соціальний аспект. Наприклад, розповідає Кріс, було абсолютно неможливо користуватися громадськими вбиральнями. Інші чоловіки з аналогічними проблемами пишуть: «Я боюся, що залишуся самотнім на все життя», «Мої подруги рвуть зі мною стосунки» або «Я не можу переодягнутися в присутності членів команди».

У чому причина такого дивацтва?

Основною причиною виникнення мікропеніса є гормональні дефекти. Аномалія з’являється ще до народження і пов’язана з неможливістю статевого члена сформуватися до стандартних розмірів протягом першого триместру вагітності. Зазвичай через нестачу тестостерону.

Часта проблема… чи ні?

Згідно з дослідженням Міжнародного британського журналу урології (British Journal of Urology International), 45% чоловіків переконані, що у них маленькі члени, але абсолютно неможливо, щоб майже у половини чоловічого населення були по-справжньому мікропеніси. Насправді ж, проблема досить рідкісна: мікропеніс зустрічається приблизно у одного чоловіка з 200.

Чи можна це виправити?

Якщо мікропеніс вдається виявити в дитинстві (а це не завжди можливо), зазвичай призначають короткі курси лікування тестостероном. Втім, серйозних результатів таке лікування не приносить.

Існують і хірургічні методи вирішення проблеми, але і вони часто неефективні і небезпечні. У 2004 році хірурги говорили тільки про «часткові успіхи» по збільшенню статевого члена до нормальних розмірів. Крім того, операція пов’язана з багатьма ускладненнями та ризиком для пацієнтів.

Чи можуть чоловіки з мікропенісом зачати дітей?

Якщо вірити доктору Сарі Локер, розмір члена ніяк не впливає на здатність чоловіка зачати дітей. Здібності еякулювати досить для запліднення яйцеклітини. Єдиною складністю, яка може тут виникнути, є поза.

Чи бувають презервативи для мікропенісів?

Презервативи маленьких розмірів існують. Але навіть на міжнародних ринках це не дуже обговорювана тема – попит, вибачте за каламбур, невеликий. Втім, британська компанія They Fit – попереду планети всієї, вона випускає 95 розмірів презервативів.

Чи можуть чоловіки з мікропенісом мочитися стоячи?

Анонімні чоловіки з подібною проблемою часто описують труднощі, з якими їм доводиться стикатися при поході в туалет. Один з чоловіків зізнався, щоб не забризкати свій одяг або черевики, йому доводиться повністю знімати штани, а дістати пеніс, як це зазвичай роблять чоловіки з нормальними розмірами, він не може.

Мастурбують чоловіки з мікропенісами?

Так, вони теж люблять мастурбацію. Як зізнається один з чоловіків, він упевнений, що якщо твій пеніс трохи більше, самозадоволення відчувається набагато приємніше. Тому він вважає за краще мастурбувати не руками, а лягти на ковдру або іншу поверхню і досягати оргазму тертям. Він може робити це і руками, просто зізнається, що для нього цей спосіб не зручний.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.