В Італії шукають тіло молодої українки – у вбивстві підозрюють колишнього хлопця: фото

В Італії вбили 23-річну українку Яну Малайко. Поліція муніципалітету Кастільоне-делле-Стів’єре, де проживала дівчина, підозрює у вбивстві її колишнього хлопця – 33-річного громадянина Молдови.

Про це повідомили у виданні TGR та інформували в Telenuovo.

Убивство українки могло статися у квартирі, яку хлопець і дівчина орендували, коли були разом. У поліції вважають, що молдаванин Дмитро зарізав Яну Малайко та заховав тіло. Зараз його тримають під вартою у в’язниці округу Мантуї, однак чоловік не зізнається у вбивстві.

Яна Малайко зникла кілька днів тому – одразу після гучної сварки у квартирі, де жила пара. За попередньою інформацією, її колишній хлопець міг погрожувати їй ножем, а потім вбити ним.

Зараз поліцейські шукають тіло українки в провінції Мантуя, зосереджуючи увагу на місцевості поблизу озера на півночі від однойменного міста, оскільки вважається, що підозрюваний міг втопити мертву дівчину.

За словами матері Яни Малайко, останні півроку дочка скаржилася на свого співмешканця Дмитра, який постійно зловживав алкоголем, і підозрювала його у вживанні наркотиків.

“В останніх наших телефонних розмовах Яна сказала, що підозрює Діму у вживанні наркотиків, і що вона про це говорила Крістіні, сестрі Дмитра, яка підтримувала її рішення про розставання з ним, так само вона була роботодавцем дочки і надала їй свою квартиру, поки Яночка не знайде кращого житла, Дмитро також мав ключі від квартири сестри. Яна стверджувала, що останнім часом Діма був неадекватно сердитий на свою сестру і маму, звинувачував їх у своїх невдачах, перестав прислухатися до них і не дозволяв втручатися в його життя, хоча нещодавно це була дуже дружна родина. Також останнім часом він не працював. Приходив у бар на роботу, на пару годин, тільки коли закінчувалися гроші”, – розповіла жінка.

Дмитро та Яна розійшлися 7 січня – це відбулося спокійно, але наступного дня хлопець почав обзивати дівчину зрадницею і звинувачувати у розриві стосунків.

“10 січня у її голосовому повідомленні чується сльози, наступного дня все було спокійно, і вона залишалася у квартирі над баром. В останній відеорозмові 18 січня вона була дуже веселою і говорила про свої плани, про те, що дуже рада, що вирішила піти, на мої слова про те, щоб вона не боялася, що залишиться без коштів, а я та її тато підтримаємо і фінансово, і морально, вона мене запевнила, що в неї є і відкладені кошти, і друзі, які підтримають і житлом, і роботою. Вона не відчувала загрози її життю, вона хотіла сім’ї, дітей та щасливого сімейного життя і робила все можливе для цього, але зрозуміла, що Дмитро ніколи не дасть їй це, і всі її спроби поміняти його спосіб життя марні, тепер моя дитина зникла і єдина людина, яка знає де вона мовчить. Поверніть нам нашу єдину дочку”, – наголосила матір Яни Малайко.

Дівчина працювала в барі в італійському муніципалітеті Кастільоне-делле-Стів’єре та мала дружні взаємними з місцевими. Також вона активно вела свій тік-ток, нижче відео з її акаунта.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.