“Путін попре на Київ”: астролог Росс назвав “найстрашніший місяць”

Диктатор РФ любить усілякі річниці, тому 24 лютого або перед цією датою він може почати новий великий наступ, прогнозує астролог.

Російський диктатор Володимир Путін може піти у новий наступ в Україні у лютому, адже “любить всілякі річниці”. Лютий може бути дуже важким для нашої держави.

Такий прогноз дав відомий астролог Влад Росс в інтерв’ю ТСН.ua. Він зазначає, що небезпека нового великого наступу окупантів може припасти на 23-24 лютого, але небезпечні події можуть статися і раніше.

“Найстрашніший для України місяць – це лютий. Росія може поперти на річницю війни, бо всі ми розуміємо, що Путін любить різні річниці. Небезпека може бути й раніше, ніж 23-24 лютого”, – зазначає астролог.

Згідно з його прогнозом, російський диктатор може знову спробувати піти на Київ, а також намагатиметься відрізати Україну від кордону з Польщею.

“Він (Володимир Путін – ред.) говоритиме, що потрібно “точно взяти Київ, Рівненську АЕС, відрізати Україну від кордону з Польщею”. Він – абсолютно хворий щур, загнаний у глухий кут. Думають, що якщо окупанти підуть зі звідусіль, то все чомусь на цей раз вийде”, – каже астролог.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.