Шокуючі прогнози Віри Ліон про Україну та росію на 2023 рік

Останні прогнози Віри Ліон про Україну на 2023 рік

Сьогодні світ у буквальному значенні цього слова перекинувся. Йде війна, плануються змови, пандемія виходить з-під контролю і це ще далеко не повний перелік того, що відбувається. Звичайно, страшно думати про те, що буде завтра, але це не означає, що людство перестане цікавитися в майбутньому, тому передбачення Віри Ліон на 2023 рік для України та решти світу будуть дуже доречними.

Прозора дає прогнози на основі не надто пов’язаних між собою видінь. Іноді вони суперечать одне одному, іноді дуже чітко пояснюють картину майбутнього. Точніше сказати неможливо, але вже той факт, що якісь пророкування «казахської Ванги» є, трошки тішить. У своїй більшості передбачення Віри Ліон досить часто виявляються правдивими. Число пророцтв, що збулися, постійно зростає, можна сміливо припускати, що все те, що вона говорить про 2023 рік, теж себе виправдає.

Пророцтва для світу

Насамперед варто поговорити про міжнародні відносини, бо насправді сьогодні це досить серйозна проблема. Прозора говорить про те, що відносини між країнами посиляться. Вони будуть не зовсім стабільними, але потихеньку контур почне вимальовуватись у бік світу. Країни мають почати взаємодіяти між собою, інакше буде хаос, який дуже складно буде перемогти.

Щодо політичної взаємодії, то очікується, що Америка продовжуватиме чинити тиск на країни ЄС. Очікується також збільшення тиску на окремі держави, і протистояння з Росією, у всякому разі, саме так звучать передбачення Віри Ліон на 2023 рік для Світу.

Росія та Америка можуть досягти деяких домовленостей, які допоможуть знизити напруженість конфлікту, який триває вже не один десяток років. Це суттєво знизить ризик військового протистояння для всього світу, бо саме ці два лідери намагаються поділити між собою територію.

Однак не варто забувати про те, що існують ще й Китай, який теж є дуже сильним противником, і з його думкою слід зважати. Росія буде у колаборації з Китаєм, і це стане тим альянсом, який протистоятиме західним країнам. Однак і на території Російської Федерації будуть опозиційні ризики, тому варто готуватися до того, що можуть бути нові вибори.

 

Росії у 2023-му році
Росія у 2023-му році зазнаватиме труднощів. Криза зачіпає весь світ, військове протистояння з Україною забирає величезну кількість ресурсів, і розплачуватися за це доведеться ще довго, тому говорити про те, що в країні досить легко жити не доводиться. Проте провісниця вважає, що на Росію чекають не надто страшні наслідки кризи. Більше того, вона каже, що криза буде менш болісною тут, ніж в інших державах.

Щодо економіки, то саме на Росію очікує процес вилучення доларів з обороту, це стане досить серйозної проблеми, проте ясновидець досить лояльно ставиться до росіян, тому вона говорить про те, що жодних складнощів з цим процесом не буде.

Цікавий факт! Прозора підказує, що в Росії відбуватимуться процеси, що відносяться до розвитку екстрасенсорики. Пророцтво досить незвичайне, але вона вважається, що на території країни різко збільшиться відсоток людей, які практикують різні магічні ритуали та магію.

Про Україну

Природно не можна оминати новину з приводу того, що відбувається в Україні, тим більше прогноз Віри Ліон для України є. Прозора прогнозує спад економіки та втрату деяких територій для цієї держави. Вона вважає, що 2023-го року настане переломний момент того, що буде далі з Україною. Або частина території повернеться, або їх буде втрачено остаточно.

Щодо поточного конфлікту, то, на думку ясновидця, він триватиме ще досить довго, бо Україну фінансує захід. Чи можна назвати таке передбачення магічним? Найімовірніше, ні, тому що для цього не потрібно мати жодних екстрасенсорних здібностей, щоб робити такі аналізи, тому останні прогнози Віри Ліон про Україну на 2023 рік не можна назвати конкретними.

Віра Ліон передбачає українській владі нового лідера, він має бути вийшли з народу. Однак навіть якщо така людина у 2023-му році з’явиться, то ясновидець не пророкує кардинальної зміни поточної ситуації. Вона називає це швидше експериментом.

Сьогодні президент викликає неоднозначні емоції у народу і це створює певні труднощі. Можливо, поява нового президента принесе якусь свіжу тенденцію про владу України, але говорити про це точно не доводиться.

Існує пророцтво Віри Ліон про Зеленського. Вона вважає, що рік у принципі проходитиме під егідою боротьби за владу і для нього в тому числі. І конкретно кажучи про Володимира Зеленського, ясновидець з Казахстану передбачає, що, по-перше, на нього готуватиметься замах, а, по-друге, на нього чекає імпічмент і втеча з країни.

Про що ще говорить ясновидець?

Існують і інші передбачення ясновидячої, а не тільки пророцтва Віри Ліон для України, які, наприклад, стосуються Америки та діяльності Єллоустонського вулкану. Вона називає 2023 датою початку виверження цього вулкана. Сьогодні його активність контролюється, але вважається, що при сильному виверженні поразки буду настільки сильними, що контролювати їх буде неможливо.

Також ясновидець говорить про те, що в Антарктиді можуть бути виявлені артефакти минулого. Цілком можливо, що вони мають інопланетну природу. В Арктиці знайдуть нові корисні копалини.

Загалом 2023 буде досить багатим, як на негативні події, так і на позитивні. Це не спокійний час, і очікувати такого було б безглуздо. Хоча, якщо говорити про радісні новини, то ясновидець не згадує про те, що можлива Третя світова війна, тож це вже можна назвати чимось добрим.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.