“Зруйнують ще одне місто України, почнеться “треш”: астролог попередила про жахливий бій в лютому

Яким буде лютий для України. Астролог склала гороскоп для регіонів на місяць.

Лютий для України буде дуже непростим. Окупанти почнуть діяти на полі бою, але Україна отримає потрібну зброю і буде потужний бій.

Астролог Яна Тимощук, у своєму прогнозі на лютий попереджає, що бойові дії будуть дуже сильними та інтенсивними, передає Главред.

“Марс – це Бог війни. Ця енергія в лютому почне збільшуватися. Україна почне розуміти, чому триває корупція, чистка у владі. Люди можуть бути засмучені цим фактом. Рух Місяця сприяє щоб ми розкривали цей обман. У лютому будемо бачити звільнення і перестановки. Людей, які керували б, не вистачає. Також в лютому будуть активно йти бойові дії. Зараз 12 будинок під управлінням Марса активний. Буде багато втрат. У військовій обстановці буде щось змінюватися. Це може бути пов’язано з військовими начальниками. Завдяки 5 дому, ми зможемо вийти з важкої психологічної ситуації, і завдяки допомозі з-за кордону”, – говорить астролог Тимощук.

Водночас астролог попереджає, що найближчі 2-3 місяці будуть дуже напруженими.

Хто така Яна Тимощук
Яна Тимощук (Езотеричка) – езотерик, ведичний астропсихолог, Таролог. Автор унікальної методики прогнозування, йдеться на YouTube-каналі астролога.

“Наше Сонце знаходиться в будинку грошей. Це чудово. Ми будемо мати повну реалізацію в зброї найближчі 2-3 місяці. Але, ці 2-3 місяці можуть бути дуже важкими”, – зазначила вона.

Що чекає в лютому Україну
“Військові дії будуть в активній фазі. Ми отримаємо певний достаток і можливо, звільнення територій. Україна входить в період нестачі фінансів. Ситуація не покращитися, а навіть погіршитися. На жаль, в лютому буде дуже багато втрат. Всі ці маги і шамани в Росії будуть проявляти активність на окупованих територіях”, – сказала Яна Тимощук, передає Главред.

Що буде на полі бою в лютому
“Росія буде брехати і залякувати. Карти показують, що в Російській Федерації люди відчувають невдоволення. Багато хто починає втрачати своїх близьких, і ці точки поступово наростають. Але в лютому місяці РФ буде відчувати себе впевнено”, – зазначила вона.

Астролог також зазначає, що в окупантів буде спроба наступу.

“Україна готова до всього, що може бути. ЗСУ можуть повертатися на окуповані території. Карта “Помірності” говорить, що не закінчиться нічого за один, два або три тижні. Спроба якогось наступу буде, але ми будемо повністю стояти. Хочу нагадати, що карта “Поміркованості” – це карта війни. Цього місяця нас достатньо озброять”, – йдеться в прогнозі.

Прогноз на лютий по містах
Харківська область. “Прильоти можливі. Це є в плані. Може бути повне попадання. Карта “10 Пентаклів” вказує на збереження землі”.
Херсон. “Там дуже багато всього готують. Підлий план. Агресор дуже багато тримає планів по цій території, і на жаль, це буде продовжуватися”.
Бахмут і Соледар. “На сьогоднішній день, і через тиждень, і через місяць, вони не захочуть віддавати Донецьку область. Там повний “треш” відбувається. Це дуже гаряча точка”.
Запоріжжя. “Ситуація складна. Випадає карта “Смерті”. Вони готують різного роду диверсії. Запоріжжя тримається і це буде продовжуватися. Наші війська можуть піти в контрнаступ. Тут можуть бути перемоги. Україну потрібно максимально добре забезпечити зброєю”.
Житомир. “Можуть бути руйнування і готується якась ситуація, можливо “Прильоти””.
Харків. “Місто під вогнем. Вони (окупанти – ред.) намагаються щось зробити і встановити в населених пунктах свою “владу”.
Київ. “Потрібно побоюватися центру столиці. Карта “Смерті” є, у РФ дуже багато фантазій з приводу Києва. Вони можуть здійснити наступ з декількох напрямків, якщо вирішать. Зараз вони знають, які точки є правильними, з точки зору заходу”.
Краматорськ. “Місто буде сильно зруйноване. Там енергія вогню, руйнувань, заражень, хімічної зброї. Піде повне очищення території”.
Дніпро. “Прильоти будуть, і може бути повтор, в плані людських жертв. Сильні втрати, на жаль”.
Слов’янськ. “Буде активна боротьба, будуть втрати. Дуже складна ситуація відбувається там, і буде продовжуватися”.
Застосування бомб і хімічної зброї
“Херсонська область, Донецька область і Луганська область. Можуть бути застосування бомб і хімічна зброя. Це стосується тих областей, де найактивніші бойові дії”, – попередила астролог.

 

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.