Лютий підкине українцям кілька “сюрпризів”: синоптик дав несподіваний прогноз

Лютий підкине українцям кілька “сюрпризів”: синоптик дав несподіваний прогноз

Цього року погода у лютому здивує українців розкидом температур. На початку місяця температура опускатиметься до -14, а потім потіплішає до +14.

Цього року погода у лютому буде нестабільною та різноманітною. Початок місяця обіцяє бути морозним та з невеликою кількістю опадів, а у другій половині місяця опадів побільшає та значно потеплішає. Наприкінці місяця погода в Україні буде вже березневою. Про це ТСН.ua розказав народний синоптик Станіслав Щедрін.

Так, за його словами, морозна погода в Україні очікується наприкінці січня та на початку лютого.

“Десь до 5-7 лютого очікуємо на прохолодний характер погоди. По всій країні температура повітря вдень впаде до -4…-6 градусів та до -7…-9 градусів морозу вночі, а місцями навіть до -14 градусів. Водночас суттєві опади малоймовірні, лиш на заході України періодично пролітатимуть снігопади”, – зазначив синоптик.

У другій декаді лютого, за даними Щедріна, опадів в Україні побільшає, а температура повітря підніметься до “плюсів”.

“У другій декаді лютого температура знов зросте до плюсових значень, але і опадів значно побільшає – переважно у вигляді дощів та мокрого снігу”, – розказав він.

Щодо останньої декади лютого, то, за словами Щедріна, погода у цей період буде схожа на початок березня.

“По всій країні переважатиме відносно тепла погода, температура сягатиме від -2 до +7 градусів вночі та до -2…+14 градусів вдень залежно від регіону”, – розповів народний синоптик та наголосив, що весна цього року буде дуже ранньою.

Погода у лютому
Схожий прогноз на лютий дає й народний синоптик Володимир Деркач. За його даними, на початку місяця очікується морозна погода та слабкі опади. У середині місяця народний синоптик прогнозує поступове підвищення температури.

Наприкінці лютого в Україні “відчуватиметься подих весни”, – каже народний синоптик.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.