Таролог відповіла, чи може Росія повторно напасти на Україну через десятки років: “Не секрет”

Відомий Таролог Яна Тимощук розповіла, що агресія з боку країни-терориста триватиме, поки там не зміниться влада.

Таролог Яна Тимощук в інтерв’ю УНІАН розповіла про ризик ймовірності повторного повномасштабного нападу з боку Росії в найближчі десятиліття. Експерт-езотерик стверджує, що це можливо до тих пір, поки не зміниться керівництво країни-агресора.

“З точки зору астрології так, це можливо. Для всіх нас не секрет, що у нас війна з Росією триває понад 400 років. Це конфлікт, який, на жаль, людство ще не навчилося вирішувати. Можливо прибрати цей конфлікт тільки розпадом Росії, інакше ми до цього будемо повертатися. Карти говорять, що у нас будуть чіткі позиції – Сонце і десятка Пентаклів. Влада в Україні буде кардинально змінюватися. Вже прийшли молоді люди і реформатори, які змінюють все правління країни, але у нас буде залишатися проблема зі “старожилами”. Нам доведеться піти в цей опір, і це максимально все змінить. Коли в Росії зміниться управління, і коли у них прийдуть до влади такі ж люди, як і у нас, у нас буде можливість завершити з ними конфлікти”, – прокоментувала Яна Тимощук.

Як підкреслила таролог, найближчі три місяці для України будуть дуже складними в плані ведення бойових дій, оскільки Росія нічого і нікого не шкодує.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.