У Львові відсторонили топпосадовця патрульної поліції, який подарував своїй дівчині перепустку на проїзд площею Ринок. Відео

У Львові начальник управління патрульної поліції області Роман Пилипенко подарував своїй дівчині перепустку на проїзд площею Ринок. “Щедрого” посадовця уже відсторонили від виконання службових обов’язків.

У Львові розгорівся скандал через дозвіл на проїзд площею Ринок

Наразі призначено службове розслідування. Про це повідомили у Telegram Патрульної поліції України (щоб подивитися відео, докрольте до кінця новини).

Раніше у мережі з’явилося відео, як дівчина правоохоронця буквально стрибає від радості, отримавши дозвіл на проїзд площею, яка є пішохідною зоною. Вона вирішила, що “можна тепер ви*обуватися на своєму мерсі по площі Ринок”.

Відеоролик швидко розповсюдився по різних місцевих каналах та пабліках, викликавши хвилю обурення з боку львів’ян.

Як пише Varta1, дівчиною Пилипенка виявилася помічниця депутата Львівської обласної ради від фракції “ЄС” Андрія Думи Василина Софранюк. Вона працює головним спеціалістом відділу гуманітарної політики та міжнародного співробітництва в апараті Львівської облради.

Відреагував на скандал і депутат Львівської міськради Ігор Зінкевич. Він звернувся до керівника департаменту мобільності ЛМР Олега Забарила і керівника Тихоліз Ірини ЛКП “Ратуша-сервіс”.

“Це комунальне підприємство, яке видає пропуски: як так сталося і хто це видав, з якої причини?” – поцікавився у повідомленні Зінкевич.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.