Чи чекати на сюрпризи від березня. Синоптики дали прогноз погоди на перший місяць весни

Чи чекати на сюрпризи від березня. Синоптики дали прогноз погоди на перший місяць весни

Найхолоднішим днем на місяць стане 5 березня

Після лютневого тепла, яке прогнозують синоптики, перший місяць весни також порадує українців справжньою весняною погодою. Опадів, до речі, у березні практично не буде.

Так, за даними сайту Meteoprog, що опублікував середню погоду в Україні на березень, весна в нашій країні розпочнеться з температури до +8 градусів вдень. Значне потепління очікується із 17 березня. З цього дня температура сягатиме +11 градусів і збільшуватиметься чи не з кожним днем. До кінця березня очікується до +16 градусів.

У перші два тижні вночі ще можуть бути “мінуси” на стовпчиках термометрів. Проте вже після 18 березня температура повітря вночі триматиметься на рівні +3…+4 градуси. Наприкінці березня очікується до +5 градусів на ніч.

Опадів першого місяця весни практично не буде. Синоптики зазначають, що очікується лише один дощовий день – 16 березня. У решту днів буде або хмарна або сонячна погода.

Найхолоднішим днем за весь місяць буде 5 березня. Вдень температура повітря підніметься до +7 градусів, а вночі впаде до -1. Водночас найтеплішим за денною та нічною температурою стане останній день березня.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.