Шансів немає, оточення вже не приховує: розкрилися подробиці стану Путіна

Є цікава інформація про те, що стан здоров’я російського тирана Путіна перебуває у жалюгідному стані. Так, його двійників можна все частіше бачити на публіці, а сам тиран нібито серйозно страждає від побічних ефектів після лікування.

Цю інформацію розмістили на порталі “ТСН”, посилаючись на інсайдерів.

У ЗМІ можна прочитати, що глава Росії Путін в черговий раз проходить курс лікування. Це можна чітко бачити по тому, як він поводиться останнім часом, навіть під час його останніх божевільних виступів.

Навіть на території самої Росії ходить маса чуток про те, що Путін хворий на рак, Паркінсон та інші різноманітні хвороби.

«Путін проходить курс лікування препаратами, які, крім лікувальної дії, викликають слабкість, запаморочення, відсутність апетиту, що не найкраще позначається на його психоемоційному стані»,
– заявили у ЗМІ.

Крім цього, зазначається, що глава країни-терористки боїться йти на контакт із людьми через те, що будь-яка інфекція може завдати йому безліч проблем зі здоров’ям.

«У нього дуже ослаблений імунітет. Він ослаблений агресивним лікуванням, ліками, які змушений приймати. Динаміка негативна та її оточення знає звідси. Це більше не приховують», – повідомляють інсайдери.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.