Синоптик Наталія Діденко попередила про погіршення погоди: в Україну мчить страшне похолодання

Найближчими вихідними температура повітря в більшості областей України повернеться на своє сезонне місце. Очікується похолодання, періодичні опади та посилення вітру. Про це розказала синоптик Наталка Діденко.

“У нічні години вже підморозять землю, дерева та дороги з тротуарами невеликі “мінуси””, – сказала вона.

Так, за даними синоптика, впродовж дня 21-22 січня у більшості областей України очікується +1…+5 градусів. Завтра у південній частині ще затримаються вищі градуси, +7…+12, також у суботу місцями у центральних областях можливо до +5…+7. “Проте загальна тенденція – нормальне похолодання”, – резюмувала синоптик.

За її даними, вітер у суботу буде сильним, у неділю стихне до помірного.

“Мокрий сніг та дощ пройдуть завтра, в суботу, в західних областях України, ввечері охоплять Житомирщину та Київщину – підсунеться західний циклон. На решті території опади малоймовірні”, – розказала фахівець.

Вода додала, що 22 січня в Україні очікується суха погода, але тумани можуть збільшувати вологість повітря.

В Україну йде похолодання
Як повідомляв Погода УНІАН, найближчими днями в Україні очікується поступове зниження температури. Так, на вихідних, у більшості областей в денний час буде від “нуля” до +6°, лише в окремих областях і на півдні буде тепліше, +7°…+12°. А от вночі подекуди стовпчики термометрів опускатимуться до -1°…-4°.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.