Видіння карпатських мольфарів про війну та долю росії (відео)

Видіння карпатських мольфарів про війну та долю росії (відео)

В 2022 році проект Гуцулендія відвідав кількох мольфарів у Карпатах. Говорили про давні традиції та вірування, не оминули й тему війни в Україні та подальшої долі росії, пишуть Версії.

“Стільки пророцтв було сказано, але війна й далі триває. Я захопився етнологією і культурою України ще давним давно. Коли я познайомився з мольфарами, то усвідомив, що вони є невід’ємною частиною культури нашого краю та України в цілому, оскільки вони передають примовки, молитви та традиції ще з тих далеких часів – до хрещення Київської Русі. Цьому фольклору більше тисячі років”, – відмітив автор проєкту Михайло Будейчук.

Ось що пророкували карпатські мольфари в 2022 році:

“Це закінчиться, якщо він трагічно загине. Путін не має людської совісті і доброти, він має вже все диявольське. За всі свої вчинки він віддасть душу дияволам. Я виливав віск – на воску показало, що йому хрест стоїть”, – віщун Василь бачив сон про путіна.

“Всі країни зберуться – погримают того москалє. Так віщували нам предки: що зберуться всі держави, вдарять по москві – вона ся має пропасти. Та зірка має впасти. Кожен народ буде на своїй землі”, – пан Василь напророкував, що війна в Києві закінчиться в квітні, а на Донбасі ще триватиме довго.

“Є така держава, що як путін її зачепить, то так уб’ють, що в росії лиш камінь залишиться. Війна ще побуде, але не дуже довго”, – примівками та піснями ділилася мольфарка Марія Цвілинів.

“Предь сатана – треба лівою рукою відганяти. В Біблії сказано, що давно Бог потопом карав, а тепер вогнем”, – видала пророцтво судного дня росії мольфарка Олена.

“Україна – то є стара Русь. Там ще в росії є землі київські. Вони ніколи не були руські, вони були москвити. Як росія програє, Китай зразу йде в Сибір, Японія бере Камчатку”, видав своє пророцтво світового порядку віщун Василь Марчук з Микуличина.

“Йде така буря, ніби стіна. Вона все змиває. І це все йде від нас. Бо ми ще можемо лишитися – а там пів світу піде. Те, що пишуть, що війна за рік-два мине – то не так. Ніхто не знає, коли буде кінець війни”, – відмітила мольфарка Марія.

“До 50-го року народиться хлопчик у бідній сім’ї 0- і він має прославити всю Україну. Вступлять держави захищати Україну – росія розпадеться і лишиться жменька землі. Як пише у Біблії – з великої білої держави будуть барани битися”, – пророкує мольфарка Ольга з Буковини.

“Я сам з Донбасу, тому прекрасно знаю, як обробляли схід. Заворуха буде в москві і петербурзі. Ще бабуля мені казала: прийде росіянин і буде нас вбивати. Все життя наш нарід як кістка в горлі росії. Ми переможемо… Але якою ціною. На жаль”, – розповів мольфар Іван про зомбування людей на Донбасі.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.