Пророцтво екстрасенсу Романа Шептицького для України у 2023 році

Пророцтво екстрасенсу Романа Шептицького для України у 2023 році

Навесні 2022 року він передбачав, як розвиватиметься ситуація з війною в Україні. Провісник оголосив про те, що сповільняться бойові дії, російські війська не зможуть прорвати оборону Дніпропетровської області, і він навіть сказав кілька слів про те, що чекає на захисників Маріуполя. Тоді фраза звучала містично – від смерті вони врятуються, але потім доведеться рятувати їх із полону. Нині дуже незрозуміло, про що саме він говорив.

Загалом, якщо не спиратися лише на паранормальні здібності, а лише аналізувати ситуацію, можна сказати, що якщо Росія не віддасть Херсон, відстоїть Донбас, тобто Україна не зможе відібрати частину своїх за окупованих територій, то 2023-го року війна продовжиться. Можливо, буде якась перерва, але Україна зобов’язана повернути свої території, інакше просто впаде віра народу в те, що країна переможе, тож хочеться інтерпретувати пророцтво екстрасенсу Романа Шептицького для України більш позитивним чином.

До чого це призведе? До того, що перестануть пересилати гроші на допомогу військовим, та й людська віра вичерпається, а це вже не дуже добрий знак. Тоді під загрозою опиняться й інші міста України, а не лише ті, де сьогодні йде війна, тож треба розуміти це та брати до уваги. Таро прогноз Романа Шептицького для України принаймні виглядає саме таким чином.

Цілком імовірно, що воєнні дії можуть затягнутися. Будуть періоди загострення протягом 2023 року, але найактивніша фаза війни може припасти на середину року.

Тішить той факт, що за всіма прогнозами передбачається збільшення рівня військової підтримки України. Буде дуже багато постачатись нового обладнання, у тому числі й військового, яке дозволить перемогти війну. Конкретну дату цієї події назвати, звісно, ​​неможливо, але треба готуватися до того, що перемога буде.

Деякі провісники говорять про те, що в Україні буде неспокійно від трьох до восьми років. Звичайно, в такі прогнози не хочеться вірити, тим більше згадувати про те, що не всі прогнози здійснюються. Нині триває війна і на енергетичному рівні.

Що ще каже Роман Шептицький?

Провісник упевнений, що неспокійно на території країни буде ще досить довго. Конфлікт може тривати до восьми років, щоправда, це не означає, що йтимуть активні бойові дії. Україні потрібна підтримка, тільки так вона матиме можливість позбутися постійних загроз з боку Російської Федерації.

При цьому таролог повністю впевнений, що Україна обов’язково виграє цю війну. Вищі сили вже це затвердили, якщо вірити його дару пророцтва, хоча активна фаза війни продовжиться протягом 2023 року. Найгірше буде на Донбасі, більше того, на цій території конфлікт може залишитися на стадії замороженого, хоча загроза ракетних ударів по більшості міст України, якими сьогодні тероризують населення, буде набагато меншою, принаймні саме про це і говорять останні прогнози Романа Шептицького про Україні на 2023 рік

Екстрасенси також вважають, що ймовірність нападу з боку Білорусії зводиться до нуля. У всякому разі, ні зірки, ні карти не говорять про те, що планується напад.

Роман Шептцький бачить, що Україна не лише приречена на світ, а й поверне свої території. На жаль, на сьогоднішній день картину світу перевернуто. Досягти перемоги можна лише шляхом наступу, тобто прямого нападу на ворога, чим сьогодні займається українська армія. Карти, які використовують провісником, говорять про те, що ворог боїться, він хоче здатися в полон, уникнути смерті. І є величезна ймовірність того, що зрештою російська сторона визнає поразку.

Позитивні новини буквально мають прориватися по всіх джерелах інформації, бо в картах є символ голуба світу, а отже, добрі вести не за горами.

Вважається, що повна перемога України буде після того, як повністю звільнять Маріуполь, бо це є символ того, що Україна забирає назад свої території.

Додатково екстрасенс додає, що під час медитації до нього прийшли думки щодо того, що ключова дата перемоги відбудеться тоді, коли буде повний місяць. Конкретні цифри не називаються, але вважається, що це буде в один із днів, на який випадає повний місяць.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.