П’ять пророцтв найвідоміших карпатських мольфарів

З вікопомних часів в Карпатах живуть люди, котрі володіють надприродними здібностями. Вони “читають” зірки, повелівають бурями та громами, “зав’язують” і “розв’язують” дощ, заклинають змій. Такі люди підтримують закони природи, навчаються володіти досконалими знаннями про людину, спілкуватись із душами померлих, зцілювати навіть від найтяжчих хвороб, пророкувати майбутні та фатальні події, пишуть Версії.

Їм достатньо встромити градового ножа у дерево, як з нього потече молоко. А один з їхніх головних атрибутів – залізна сокира бартка. Раз на рік вони йдуть у нікому невідомі печери, аби там, не бачачи Сонця, провести у позі зародку дванадцять днів і дванадцять ночей, очиститися й відродитися такими, якими вони бажають…

Їх називають по-різному: ворожбитами, відунами, віщунами, цілителями, химородниками, яритниками, відьмаками, потворниками, чарівниками, примівниками, кудесниками, планетниками або мольфарами.

Карпатські мольфари завжди боролись проти демонів, темних сил та інших міфічних істот, які поселяли в людське серце зраду, горе, сумніви та злість. Їх вважали охоронцями, переможцями над темними духами.

За типом енергій мольфарів можна класифікувати на “сонячних” та “місячних”, а за різновидами діяльності на:

віщунів або ворожбитів – ті, хто відгадують минуле і передбачають майбутнє;
градівників або хмарників – ті, хто відвертають град і бурю;
знахарів або примівників – ті, хто лікують недуги травами, заговорюють хвороби.
Зазвичай, людей найбільше цікавить майбутнє, тож передбачення мольфарів завжди очікують з нетерпінням та деякою осторогою.

Як відмічав найвідоміший карпатський мольфар Михайло Нечай, не все варто людині знати.

“Я НЕ ВСЕ КАЖУ. ТЕ, ЧОМУ ЛЮДИНА МОЖЕ ЗАПОБІГТИ, КАЖУ. А ТЕ, ЩО НАЗНАЧЕНО ПО СУДЬБІ, – НІ”, – ЗІЗНАВСЯ СВОГО ЧАСУ НЕЧАЙ.

Які ж відомі пророцтва карпатських мольфарів не здійснились.

Михайло Нечай
Цей карпатський віщун, який проживав у села Верхній Ясенів, не раз шокував своїми пророцтвами та глибокою мудрістю. Нечая вважають останнім справжнім мольфаром.

Він пророкував, що Україну чекає важка доля і зі зміною влади багато не зміниться.

Також саме мольфар Нечай попереджав про те, що Україну будуть розтягувати на шматки по сусідніх країнах. На схід зазіхатиме саме Росія, в майбутньому розпаді країни, Нечай звинувачував саме третю державу.

“ТРЕТИНА УКРАЇНИ ЗАКАРПАТСЬКОЇ БУДЕ МАДЯРАМ І ЧЕХАМ, ГАЛИЧИНА БУДЕ ПІД ПОЛЬЩЕЮ, СХІДНА УКРАЇНА БУДЕ ПІД РОСІЄЮ, А БУКОВИНА – ПІД РУМУНАМИ. ТАК ЯК БУЛО ВЖЕ. РОЗКОЛЕТЬСЯ УКРАЇНА, НА КАРТІ ЇЇ НЕ БУДЕ. АЛЕ ЦЕ ТИМЧАСОВІ ЯВИЩА. ЧЕРЕЗ ДЕЯКИЙ ЧАС УКРАЇНА ЗНОВУ ЗБУДУЄТЬСЯ”.

Про майбутнього президента України в 2008 році провісник говорив так:

“ХТО БИ ТАМ НЕ БУВ – СТАРИХ ПЕРДУНІВ ВИЖЕНУТЬ, МОЛОДІ СТАНУТЬ. АЛЕ СТАНЕ В СІМ РАЗ ГІРШЕ. МИ ЩЕ ДО АПОГЕЯ БІДИ НЕ ДІЙШЛИ”.

Після 2012 року Нечай пророкував катастрофу і страшні катаклізми.

“А ПОТІМ І ТРЕТЯ СВІТОВА ВІЙНА БУДЕ. І ЗАЛИШИТЬСЯ ВІД ЛЮДСТВА ЛИШ ТРЕТИНКА. АЛЕ НІЩО ТАК НЕ ВЧИТЬ ЛЮДИНУ, ЯК БІДА. ВОНА ВАС ЗАСТАВИТЬ РОБИТИ ТАКЕ, НА ЩО Б ВИ НІКОЛИ НЕ ЗВАЖИЛИСЯ. АЛЕ ХТО НЕ БУВ У БІДІ, ТОЙ НЕ ЗНАЄ ЦІНИ СВОБОДИ”

З пророцтв, які не збулися: карпатський мольфар передбачив насильницьку смерть колишньому президенту України Віктору Януковичу. І хоча президент-утікач досі живий, але вже багато років не припиняються суперечки про те, що смерть мольфара у 2011 році від рук психічно хворого убивці – не випадкова. Мовляв, дали зрозуміти, що не слід було робити зайвих передбачень і пророкувань.

Гой (Андрій Дмитрович Атаманюк)
Мало хто з гуцулів не чув про надприродні можливості примівника Ґоя з села Шешори Косівського району. Зараз його називають мольфаром, цілителем, ясновидцем. Говорять, що вмів читати думки, лікував людей від найстрашніших хвороб, а крім того, водився з нечистою силою. За однією з легенд, колись до Ґоя за допомогою йшли дві жінки. В подяку несли два десятки яєць. Утім, не доходячи до хати мольфара, вони подумали, що 20 буде забагато, і половину відклали, щоб забрати на зворотному шляху. Та коли верталися, замість яєць знайшли кубло змій…

Онуки Ґоя, пані Марія та пані Орися, кажуть, що дід справді мав надприродну силу, але нею його наділив Бог, і жодних зв’язків із нечистими у нього не було.

Свого часу Гой передрік загибель Москви і падіння її правителя під землю.

Магдалена Мочіовскі
Магдалена Мочіовські з села Дякове на Закарпатті – спадкова карпатська мольфарка, часто бере участь у телевізійних проектах.

Свій дар успадкувала від бабусі в 13-річному віці, а от практикувати свої знання жінка почала у 33, раніше – зась.

Мочіовські допомагає всім хто просить, але зізнається, що не завжди може це зробити, бо долю не зміниш. Є люди, яким вона допомогти не може – це кровні родичі і чоловік.

“КРОВНИМ РОДИЧАМ НЕ МОЖУ ПОМАГАТИ, У НАС ЕНЕРГЕТИКА ОДНАКОВА. ЧОЛОВІКОВІ – ТЕЖ, БО ПІСЛЯ ВІНЧАННЯ ЛЮДИ СТАЮТЬ ОДНИМ ЦІЛИМ”, – КАЖЕ ПРОВИДИЦЯ.

Передбачила криваві події Революції Гідності і війну ще до її початку.

“РОСІЯ НЕ ЗАЦІКАВЛЕНА У ТЕРИТОРІАЛЬНІЙ ЦІЛІСНОСТІ УКРАЇНИ. ЄДИНУ МАРІОНЕТКУ, ЯКУ МАВ ПУТІН НА ТЕРИТОРІЇ НАШОЇ ДЕРЖАВИ, — ВІКТОРА ЯНУКОВИЧА — ВІН ВТРАТИВ. ВІН ХОЧЕ ЙОГО ПОВЕРНУТИ, АЛЕ Я ЦЬОГО НЕ БАЧУ», – ПРОРОКУВАЛА НА ПОЧАТКУ ЄВРОМАЙДАНУ МАГДАЛЕНА.

Мольфарка Магдалена Мочіовські – Мольфарка Магдалена Мочіовські
Нещодавно зробила передбачення про долю країни.

“УКРАЇНА ХОЧ І ПОВІЛЬНО, ПРОТЕ РУХАЄТЬСЯ ДО МИРУ, І ЦЕЙ РУХ ПРОДОВЖУВАТИМЕТЬСЯ І НАДАЛІ. ВОНА ЗАЗНАЧИЛА У 2021 РОЦІ УКРАЇНУ ЧЕКАЮТЬ ДУЖЕ СЕРЙОЗНІ ЗМІНИ, І ВОНИ НЕ ОБОВ’ЯЗКОВО БУДУТЬ ПОЗИТИВНІ”, – ВІДМІТИЛА МАГДАЛЕНА.

Орест Стафійчук
Його називають наймолодшим мольфаром України. Також Стафійчук відомий, як екстрасенс та цілитель. Видав кілька книг про українську магію, зокрема і про мольфарство, його історію та сьогодення. В своїх книгах розповідає про ритуали та “таємні слова”, котрими володіє сам і використовує у своїй практиці.

Нещодавно Орест Стафійчук напророчив Україні грандіозні події: півострів Крим повернеться до складу української держави, а на окупованих частинах Донецької та Луганської областей запанує мир.

“ДЛЯ УКРАЇНИ ЦІ РОКИ ПРИНЕСУТЬ ХОРОШІ ЗМІНИ. УКРАЇНА ЙДЕ ВПЕРЕД. І КРИМ ПОВЕРНЕТЬСЯ ДО ЇЇ СКЛАДУ. ВСЕ БУДЕ ДОБРЕ, АДЖЕ МИ Є ХОРОШОЮ НАЦІЄЮ, ПРАЦЬОВИТОЮ. ДОБРІ СИЛИ – НА НАШОМУ БОЦІ”, – ЗАЗНАЧИВ МОЛЬФАР.

Але, за його словами, Крим в складі України пробуде недовго.

“ПІСЛЯ ПОВЕРНЕННЯ ДО СКЛАДУ УКРАЇНИ КРИМ ЧЕРЕЗ ДЕЯКИЙ ЧАС ЗНОВУ ВІДІЙДЕ, АЛЕ ВЖЕ ІНШІЙ ДЕРЖАВІ, НЕ РОСІЇ”, – СКАЗАВ СТАФІЙЧУК, НЕ УТОЧНИВШИ, ПРО ЯКУ САМЕ ДЕРЖАВУ ЙДЕТЬСЯ.

Михайло Тодорів
Мольфар, якого часто цитують, проте рідко можна його побачити. Відомий своїми пророцтвами про землетруси та падіння Кримського мосту.

Карпатський віщун передбачив багато нещасть для українців – вони будуть пов’язані з природними катаклізмами

«ВЕЛИКА БІДА ПРИЙДЕ ДО НАС. ПРИРОДА ВТОМИЛАСЯ ВІД ТОГО, ЩО МИ З НЕЮ РОБИМО. ЯКЩО НЕ СХАМЕНУТИСЯ ВЧАСНО, ТО БУДЕ ПОГАНО ВСІМ. ЗЕМЛЕТРУС В КАРПАТАХ МОЖЕ БУТИ ТІЛЬКИ ПОПЕРЕДЖЕННЯМ. ЦЕ БУДЕ СКОРО, АЛЕ НЕ ЗАРАЗ», – ВІДМІЧАВ МИХАЙЛО ТОДОРІВ.

Також ясновидець передрікає падіння Кримського мосту через кілька років: причиною стане навіть не людський фактор, а землетрус в Чорному морі в серпні-вересні 2023 року.

В результаті природного катаклізму “може піти під воду незначна частина суші”. І хоча підземні поштовхи будуть не сильними і не зашкодять жителям півострова, їх вистачить для того, щоб опори Кримського моста поповзли – це може стати причиною обвалення споруди.

Разом з тим екстрасенс не бачить істотних змін зі статусом самого Криму.

“ЛЮДИ БУДУТЬ СТРАЖДАТИ ВІД СВОЄЇ Ж ДУРНИЦІ. ЯКЩО ВИ МАЄТЕ НА УВАЗІ, ЧИ ПОВЕРНЕТЬСЯ КРИМ В УКРАЇНИ? ЦЕ СТАНЕТЬСЯ НЕ СКОРО”, – ВПЕВНЕНИЙ ЯСНОВИДЕЦЬ.

Цікаво, що Тодорів передбачав поліпшення життя у всіх сферах після виборів президента України в 2019 році. Причому, він зазначав, що зростання добробуту українців не буде пов’язане з будь-якими змінами у владі. Тому таке передбачення можна віднести до когорти тих, які не здійснились.

Вірити чи ні карпатським віщунам – особиста справа кожного. Але пам’ятаймо, мольфарство — грань надзвичайної відповідальності, у першу чергу, перед собою, перед Богом і нащадками…

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.