Що принесе новий 2023 рік Україні: прогнози астрологів

Цього року всі ми намагаємося заглянути в майбутнє, щоб дізнатися відповідь на найголовніше питання: коли закінчиться війна. Щодо строків – астрологи не мають єдиної точки зору, але прогнози різних експертів у більшості поворотних моментів збігаються.

Про війну та мир
Як пише “Слобідський край”, Астролог Максим Марчук вважає, що найоптимістичніший прогноз – закінчення війни у березні 2023 року, найпесимістичнішний – середина – друга половина 2024 року.

Прогноз астрологині Наталі Василенко більш обережний – тенденції до завершення війни є, але це не остаточно.
Христина Анютина-Василенко вважає, що у 2023 році взагалі ще рано розраховувати на завершення повномасштабної війни і що для України спокійний час наступить не скоро – як мінімум, до 2029 року легко нам не буде. Проте астрологиня вважає, що наступи ЗСУ навесні будуть успішними, і Україна зможе повернути велику частину своїх територій. Для Криму найскладнішим поворотним періодом астрологиня назвала вересень 2025-го – жовтень 2026-го, для Донбасу – лютий 2023-го – серпень 2025 року.

Усі астрологи так чи інакше говорять про те, що у березні воєнна ситуація для українців зміниться на краще.
Астрологиня Ганна Карпеєва вважає, що весна та літо стануть періодом повернення окупованих територій під контроль України. Але водночас вона бачить «велику війну» – не на території нашої країни. Ця гаряча точка може бути в Сирії, і ця війна – надовго.

Про те, що наприкінці березня полегшає і щодо обстрілів та прильотів, говорить і екстрасенс Макс Гордеєв. Він також прогнозує якусь важливу, впливову подію в 20-х числах березня, яка може стати ключовою для майбутнього розвитку подій.

Про майбутнє України та світу
Щодо перспектив розвитку подій загалом у масштабах світу, то всі астрологи вважають, що 2023 рік буде роком глибинних трансформацій. Світ уже ніколи не буде таким, яким він був: почнуть відбуватися зміни у світовому порядку. Росія йде з міжнародної арени, а Україна посідає гідне місце серед цивілізованих держав і впевнено дивиться у майбутнє – це прогноз астрологині Марини Скаді. Вона також упевнена, що майбутній рік буде менш напруженим для звичайних людей, адже все найнеприємніше і драматичне відбулось у 2022-му. Активніше розвиватимуться дружні відносини між націями, боротьба за рівні можливості для чоловіків та жінок дасть позитивні результати. Цінності добра, людяності, гуманності, підтримки та правди надихатимуть цивілізовані країни об’єднувати народи в прагненні зберегти мир.

Водночас транзит Плутону по Водолію активізує в людях бажання свободи та незалежності. Все більше країн почнуть робити певні кроки, проводити реформи, щоб самостійно вирішувати питання про форму свого державного існування. На перший план вийдуть справи, які потребують конкретики, а таємниці та закулісна співпраця перешкоджають досягненню цілей. Це – час випробувань для лідерів країн і урядів, адже дедалі більше народів прагнутимуть реалізувати принцип рівноправності та самовизначення.

Також Марина Скаді вважає, що західні партнери й надалі підтримуватимуть нашу країну, допомагатимуть ресурсами та військовою технікою для звільнення українських територій, окупованих терористичним режимом росії.

До того ж астрологиня передбачає, що в рф у 2023 році почнуться серйозні трансформаційні процеси, які в 2024-му почнуть стрімко розвиватися, тому росія буде занурена у свої внутрішні питання, а інтерес до України поступово зникатиме. Символічно росія перебуває під впливом Водолія, а транзит Плутону цим знаком, який розпочнеться 23 березня 2023 року, запустить незворотні процеси в країні. Як вважає Марина Скаді, на 20 років планета увійде у знак Водолія в листопаді 2024 року, і за ці роки росія перестане існувати в тому вигляді, в якому вона є зараз.

На думку Христини Анютиної-Василенко, Україну підтримуватимуть у світі, а наша зовнішня політика матиме успіхи, проте не обійдеться без дипломатичних суперечок і навіть прорахунків. До того ж існує можливість входження до альянсів або створення власних.

Про вдалі та небезпечні періоди
Найбільшу удачу наступного 2023 року матимуть вогняні знаки: Овен, Лев та Стрілець. Але найбільшими щасливчиками в новому році стануть саме Овни. У другій половині року удачу вже матимуть земляні знаки: Телець, Діва та Козеріг. Але з Тельців насамперед ті, що народжені до 12 травня.

З точки зору бізнесу все, що буде розпочато навесні 2023 року, особливо в березні, матиме довгострокові перспективи. Ідеї та плани почнуть утілюватися в реальність і приносити плоди в період транзиту Юпітеру Тельцем, який розпочнеться 16 травня 2023-го і закінчиться 26 травня 2024-го та допоможе закласти основу майбутнього добробуту.

Як підкреслила астрологиня Марина Скаді, для України це сприятливий період: наша країна знаходиться під заступництвом Тельця, а Юпітер – це планета «великого щастя» в астрології. Підходящий час для великих вкладень та придбань, будівництва, фінансових справ. Із середини травня 2023 року відновиться робота підприємств після тривалого простою, з’явиться можливість заробити, розпочати або розширити бізнес. Держава почне більше уваги приділяти питанням розвитку промисловості, сільського господарства, енергетичного сектора.

У другій половині 2023 року легше буде порозумітися з партнерами, знайти компромісні рішення з найскладніших тем, будувати взаємини на міжнародному рівні.

Весняний коридор затемнень розпочнеться 20 квітня 2023 року сонячним затемненням в Овні та закінчиться місячним затемненням у Скорпіоні 5 травня.

Осінній коридор затемнень 2023-го розпочнеться із сонячного затемнення у Терезах 14 жовтня, а закінчиться місячним затемненням у Тельці 28 жовтня. З цього періоду зовнішній фон подій, психологічний клімат у колективах та суспільні настрої загалом можна назвати гармонійними, принаймні якщо порівнювати з 2022 роком і першою половиною 2023-го. Питання взаємовідносин між суспільством та особистістю, відстоювання своїх інтересів та особистих кордонів стануть основними рушійними мотивами.

Україна подібна до Фенікса – вона почне нове життя. Декілька планетних положень указують на переродження, оновлення України, але, на жаль, через біль.

Найбільше це переродження торкнеться деяких міст, а саме Маріуполя, Херсона, Дніпра – впевнена астрологиня Христина Анютина-Василенко.

Пікові, кризові моменти переродження, за її прогнозами, будуть з 26 листопада до 16 січня, а також з 4 вересня до 16 жовтня 2023 року, і наступного 2024 року – з 11 лютого до 30 липня. Цей час астрологиня називає часом серйозних потрясінь для країни.

Ретроградний Меркурій у 2023 році
29.12.22 – 18.01.23 у Козерогу

21.04.23 – 15.05.23 у Тельці

23.08.23 – 15.09.23 у Діві

13.12.23 – 02.01.24 у Стрільці – Козерогу

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.